GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει τις κατηγορίες του NCAA o Πιτίνο

Ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο του NCAA με νέες κατηγορίες σχετικά με τις παρατυπίες που υπήρξαν όταν ήταν προπονητής στο Λο...

Ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο του NCAA με νέες κατηγορίες σχετικά με τις παρατυπίες που υπήρξαν όταν ήταν προπονητής στο Λούισβιλ.

Ο Αμερικανός προπονητής κινδυνεύει με ποινή που φτάνει μέχρι και το 50% των αγώνων της νέας του ομάδας εκτός πάγκων, αλλά ο ίδιος έχει αντίθετη άποψη και μέσω δήλωσής του διέψευσε ότι υπάρχει κίνδυνος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το NCAA εξέδωσε ειδοποίηση καταγγελιών και ισχυρίζεται ότι υπέπεσα σε παραβάσεις επιπέδου ΙΙ. Διαφωνώ κατηγορηματικά με αυτούς τους ισχυρισμούς και θα ακολουθήσω το πρωτόκολλο που απαιτείται για αυτό το θέμα μέσα από τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες. Λόγω των κανονισμών του NCAA σχετικά με την δημοσιοποίηση πληροφοριών στα θέματα αυτά, δεν θα κάνω άλλο σχόλιο για το ζήτημα μέχρι να λυθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση