GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Netflix: Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Elite" που "ανάβει" φωτιές στο Instagram - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Καμία άλλη σειρά από την Ισπανία δεν είναι τόσο δημοφιλής στο Netflix όσο το "Elite", που για όσους δεν το έχουν δει είναι ...

Καμία άλλη σειρά από την Ισπανία δεν είναι τόσο δημοφιλής στο Netflix όσο το "Elite", που για όσους δεν το έχουν δει είναι μια μίξη μεταξύ του "Gossip Girl" και του "How to Get Away with Murder". Τι το κάνει όμως τόσο δημοφιλές; Πέρα από το ενδιαφέρον σενάριο με τις δολοφονίες και τις δολοπλοκίες, οι ηθοποιοί που επελέγησαν είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά.

Η πρωταγωνίστρια που ξεχωρίζει είναι η Danna Paola, η οποία ενσαρκώνει την Lucrecia ή "Lu" όπως την φωνάζουν οι φίλοι της. Ο χαρακτήρας της είναι αυτός που προκαλεί σχεδόν όλες τις ίντριγκες. Αν και πλέον, έχει γίνει γνωστή σε όλον τον πλανήτη μέσω της σειράς, η Paola ήταν μια σταρ στην Ισπανία και το Μεξικό, πριν από το "Elite". Έχει περισσότερους από 23 εκατομμύρια θαυμαστές στο Instagram, ενώ τα τραγούδια της είναι πρώτα στα charts. Μάλιστα αρκετά από τα τραγούδια της τα έχουμε ακούσει και στην τηλεοπτική σειρά τα τελευταία χρόνια. Η καριέρα της στην σόουμπιζ άρχισε στην ηλικία των 4 ετών, το 1999. Τότε, πήρε την πρώτη της δουλειά στην μεξικανική βερσιόν του Sesame Street (Plaza Sesamo).

Έναν χρόνο μετά άρχισε να παίζει σε μεξικανικές σαπουνόπερες αλλά και σε τηλεοπτικές παραγωγές για παιδιά. Μετά ήρθαν οι εμφανίσεις σε τηλεοπτικά σόου σε Ισπανία και Μεξικό. Παράλληλα έκανε τα πρώτα της βήματα και στο τραγούδι και έβγαλε τον πρώτο της δίσκο με μουσική ποπ.

Όταν ήταν 16 ετών κυκλοφορεί το πρώτο της ολοκληρωμένο μουσικό άλμπουμ και αναδεικνύεται σε ποπ σταρ. Οι σέξι, παιχνιδιάρικες πόζες της στο Instagram συγκεντρώνουν εκατομμύρια Likes. Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τους λογαριασμούς της στα social media:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση