GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελόπουλος: Επικοινωνιακά τα πάει καλά η ΝΔ, επί της ουσίας θα κριθεί από εδώ και πέρα

"Η κυβέρνηση κατά το δοκούν, κατά πώς την βολεύει δηλαδή ερμηνεύει κάποια πράγματα και αυτό δείχνει μια φοβία της ΝΔ να κυβερνήσει σ...

"Η κυβέρνηση κατά το δοκούν, κατά πώς την βολεύει δηλαδή ερμηνεύει κάποια πράγματα και αυτό δείχνει μια φοβία της ΝΔ να κυβερνήσει σοβαρά, διότι πόσο σοβαρό είναι να λες ο Χριστιανός δεν θα κάνει Θεία Ευχαριστία ή δεν θα πάει να ακούσει την Εκκλησία αλλά ταυτοχρόνως ο Αριστερός, ο Κομμουνιστής μπορεί να κάνει ότι θέλει. Είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά" δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Επικοινωνιακά τα πάει καλά η ΝΔ, ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει, επί της ουσίας θα κριθεί από εδώ και πέρα γιατί η οικονομία δεν πάει καλά" τόνισε.
"Η οικονομία από εδώ και πέρα είναι το μείζον θέμα. Γιατί μέχρι σήμερα ο άνθρωπος αγωνιζόταν για το ζην για να επιβιώσει, να μην κολλήσουμε κορονοϊό και πάμε στον "έξω από εδώ". Από εδώ και πέρα ψάχνουμε το ευ ζην. Και δεν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση θα μας οδηγήσει στην έξοδο από το τούνελ" υπογράμμισε.
"Πολύ φοβάμαι ότι σε αυτή την κυβέρνηση θα σκάσει στα χέρια της η βόμβα που λέγεται κορονοϊός και τα απόνερα του. Προσπαθώ να τους δίνω προτάσεις" πρόσθεσε.
Σχετικά με την παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ είπε ότι "σας ρωτώ αύριο γίνεται μια ένταση με την Τουρκία, η οποία προκαλεί, δηλαδή αυτό που έκανε με τον Παναγιωτόπουλο εγώ το είπα δημοσίως. Κάποια στιγμή πρέπει να καταρρίψουμε και ένα αεροσκάφος, δεν γίνεται διαφορετικά. Το είχα πει αν θυμάστε όταν ήμουν τότε βουλευτής σε άλλο κόμμα και πήγε να με διαγράφει ο κ. Καρατζαφέρης. Είχα πει ότι πρέπει κάποια στιγμή να καταρριφθεί ένα αεροσκάφος γιατί αυτοί είναι ικανοί να πάνε μέχρι την Κέρκυρα. Όταν ο άλλος προκαλεί και προσβάλει τον υπουργό σου και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ κάποια στιγμή δεν μπορεί να είμαστε συνεχώς "κατεβασοπαντελονάκηδες", δεν γίνεται. Δεν μπορούν οι Τούρκοι να μας περνάνε για χαϊβάνια, κάποια στιγμή πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα αξιοπρέπειας και άμυνας. Είναι αμυντική επιλογή να μην επιτρέψω σε κάποιον να διεισδύσει στη χώρα μου".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση