GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Simpsons είχαν προβλέψει και τις ασιατικές σφήκες-δολοφόνους - BINTEO

Κατά καιρούς οι θαυμαστές της σειράς κινουμένων σχεδίων "The Simpsons" επιμένουν ότι στη σειρά διατυπώνονται πολλές "π...

Κατά καιρούς οι θαυμαστές της σειράς κινουμένων σχεδίων "The Simpsons" επιμένουν ότι στη σειρά διατυπώνονται πολλές "προφητείες" σχετικά με παγκόσμια γεγονότα τα οποία βιώνουμε χρόνια μετά. Τέτοια θεωρούνται πως είναι η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο κορονοϊός αλλά ακόμη και η εμφάνιση των γιγαντιαίων ασιατικών σφηκών στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, θαυμαστής της σειράς ανήρτησε πλάνο από επεισόδιο του 1993 υπό τον τίτλο "Marge in Chains" όπου εκτός της αναφοράς για τη "γρίπη της Οσάκα" που παραπέμπει στον κορονοϊό, εμφανίζονται και οι σφήκες-δολοφόνοι.

Σ' αυτό το επεισόδιο ο γιατρός Τζούλιους Χίμπερτ απευθυνόμενος σε εξαγριωμένο πλήθος τους λέει ότι η μόνη θεραπεία είναι η ξεκούραση, "ό,τι κι αν σας δώσω θα είναι placebo". Οι άνθρωποι τότε ανατρέπουν ένα φορτηγό αναζητώντας τα placebo τους και από αυτό ξεπετάγονται σφήκες-δολοφόνοι προκαλώντας χάος και πανικό. Ένας άνδρας τότε τρώει μία από τις σφήκες και φωνάζει "γιατρεύτηκα". Ο θαυμαστής της σειράς έγραψε στο twitter κάτω από αυτό το πλάνο: "Σ@@@ά, οι Σίμπσον πραγματικά προέβλεψαν το 2020".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση