GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το καφέ της Χαράς: Έρχονται ανατροπές - Το spoiler του "Μανωλάκη" για τη συνέχεια της σειράς

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι το "Καφέ της Χαράς". Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και σύμ...

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι το "Καφέ της Χαράς". Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και σύμφωνα με το νέο spoiler που έδωσε για τη σειρά του ΑΝΤ1, ο Πάρης Σκαρτσολιάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό "TV O' Clock", αναμένεται να γίνουν πολλά πράγματα.

Σε ερώτηση για το τι περιμένουμε να δούμε στα νέα επεισόδια, όταν επιστρέψει η σειρά, ο Πάρης Σκαρτσολιάς απάντησε ότι "το μόνο που μπορώ να πω στην παρούσα φάση είναι ότι θα γίνουν διάφορες ανατροπές που δεν περιμένει ο κόσμος. Ακόμα θα μπει και... η μοίρα στο παιχνίδι, γιατί θα γίνουν πράγματα που δεν τα ελέγχουν οι άνθρωποι".

Για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης ο τηλεοπτικός "Μάνος" ή "Μανωλάκης" είπε το εξής: «Ευτυχώς! Από όταν διαβάσαμε τα σενάριο του πρώτου επεισοδίου, μας άρεσε πάρα πολύ από πλευράς γραφής. Αλλά, πέραν αυτού, είδαμε ότι το χειρίστηκαν με πάρα πολύ έξυπνο τρόπο οι σεναριογράφοι μας, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά. Συγκεκριμένα, κράτησαν πάρα πολλά στοιχεία από την αρχική εκδοχή της σειράς, που οφείλονταν στην επιτυχία που σημείωσε, και ταυτόχρονα δημιούργησαν έναν καινούργιο κόσμο. Προσωπικά, μου άρεσε αυτό και πίστευα ότι θα πάει πολύ καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τόσο πολύ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση