GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φονικό στην Κρήτη: Tι είπε στην κατάθεσή του ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη που σκότωσε τον δολοφόνο του πατέρα του

Στις Αρχές παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακή ο 30χρονος που σκότωσε τον δολοφόνο του πατέρα του Λευτέρη Καλομοίρη το βράδυ του Σαββά...

Στις Αρχές παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακή ο 30χρονος που σκότωσε τον δολοφόνο του πατέρα του Λευτέρη Καλομοίρη το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, o 30χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως βρισκόταν στο σπίτι, όταν άκουσε έναν πυροβολισμό και τη μητέρα του να ουρλιάζει. Αμέσως όρμησε έξω από το σπίτι, παίρνοντας το 9αρι όπλο που είχε. Στο δρόμο αντίκρισε να κείτεται νεκρός ο πατέρας του, με μια τρύπα στο στήθος και τον Ξυλούρη να στέκεται από πάνω του. Ο 30χρονος φέρεται να είπε πως "θόλωσε" και μπροστά στο θέαμα του νεκρού πατέρα του, χωρίς δεύτερη σκέψη άδειασε το όπλο του πάνω στον 30χρονο Ξυλούρη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Εν τω μεταξύ, ο 30χρονος που υπέστη τραυματισμό, στο χθεσινό διπλό φονικό, πήρε σήμερα εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση