GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Xαρδαλιάς: Τι ισχύει για τις μετακινήσεις εντός Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ

Διευκρινίσεις σχετικά με τις μετακινήσεις, στις οποίες εξακολουθούν να ισχύουν τα απαγορευτικά μέτρα έδωσε κατά την απογευματινή ενημέρωσ...

Διευκρινίσεις σχετικά με τις μετακινήσεις, στις οποίες εξακολουθούν να ισχύουν τα απαγορευτικά μέτρα έδωσε κατά την απογευματινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.
Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, «ειδικά για τις μετακινήσεις μας μέσα στην Αττική, είναι ελεύθερες αποκλειστικά εντός λεκανοπεδίου και μεταξύ των περιφερειακών ενοτήτων. Δηλαδή, ένας κάτοικος της Δυτικής Αθήνας από το Περιστέρι θα μπορεί να μετακινηθεί στο Σούνιο. Ο κάτοικος της Νέας Μάκρης μπορεί να πάει στη Μάνδρα. Ο κάτοικος του Πειραιά μπορεί να πάει στον Κάλαμο. Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου δεν μπορούν να μετακινηθούν στα νησιά του Αργοσαρωνικού, στην Αίγινα, στη Σαλαμίνα, στο Αγκίστρι, στον Πόρο, στην Ύδρα, στις Σπέτσες. Δεν μπορούν να μετακινηθούν στον δήμο Τροιζηνίας ή στα νησιά των Κυθήρων και των Αντικυθήρων».
Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι δεν επιτρέπεται η σωματική άσκηση έξω από επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες μασάζ, personal training, πιλάτες , γιόγκα και συναφή προγράμματα. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, θα βεβαιώνονται διοικητικά πρόστιμα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση