GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημόσια συγγνώμη...

Δημόσια συγγνώμη από τους κατοίκους του χωριού Πηγάδια στη Ξάνθη ζήτησε μέσω συνέντευξής του στην πρωινή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη ...

Δημόσια συγγνώμη από τους κατοίκους του χωριού Πηγάδια στη Ξάνθη ζήτησε μέσω συνέντευξής του στην πρωινή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη ο πατέρας του 16χρονου Θανάση που απειλούταν με έξωση από το σπίτι, όπου κατοικεί με την οικογένειά του, διότι ο γιος του ανήκει στο φάσμα αυτισμού.
Ο Ευάγγελος Ευαγγέλου αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης που δημοσιοποίησε ο ίδιος στα social media. Ανέφερε πως υπήρξαν εξελίξεις την Κυριακή, ότι στο χωριό δεν υπάρχει ρατσισμός, αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ζήτησε συγγνώμη για τον διασυρμό της περιοχής μέσω post του στα social media.
«Ο γιος μου είναι 16 ετών, ανήκει στο φάσμα του αυτισμού και έκανα αυτή την ανάρτηση στο διαδίκτυο, γιατί βρισκόμουν σε μία κατάσταση απόγνωσης, διότι είναι η δεύτερη φορά που μας ζητούν να φύγουμε», δήλωσε ακόμη ο Ευάγγελος Ευαγγέλου.
«Η πρώτη ήταν σε ένα διαμέρισμα στη Ξάνθη και επειδή ο μικρός έβαζε κάποιες φωνές μας ζήτησαν οι ιδιοκτήτες με την πρόφαση της ιδιοκατοίκησης να φύγουμε από το σπίτι, όπως και έγινε και μέσα σε έναν μήνα νοίκιασαν το σπίτι σε άλλον», επισήμανε κ. Ευαγγέλου και πρόσθεσε: «Αυτό μου στοίχισε πολύ και στην παρούσα περίπτωση που βρισκόμαστε πάλι σε παρόμοια κατάσταση, βρέθηκα σε απόγνωση και έκανα αυτή την ανάρτηση».
«Κατά τον εγκλεισμό στην καραντίνα το παιδί επειδή φοιτά σε ειδικό σχολείο, πέρασε δύσκολα, βγήκε από το πρόγραμμα του και όπως ξέρετε τα παιδιά με αυτισμό στην εφηβεία εκδηλώνουν κάποια επιθετικότητα. Έσπασε κάποια τζάμια στο σπίτι και σε κάποια άλλα κτίρια και πριν δύο Κυριακές δέχθηκα τηλεφώνημα από το ζευγάρι των ιδιοκτητών που μου ζήτησαν έμμεσα να φύγουμε από το σπίτι. Μου είπαν ότι "ξέρουμε ότι είστε σε δύσκολη θέση, αλλά κάτι πρέπει να γίνει"», είπε ο πατέρας του 16χρονου και συμπλήρωσε: «Το "κάτι πρέπει να γίνει" το κατάλαβα και είπα: "Σαν τι πρέπει να γίνει; Να φύγουμε από το σπίτι;". Και μου είπαν ότι "αυτό ήταν το καλύτερο τόσο για εσάς όσο και για μας"».
«Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους κατοίκους του χωριού, στο οποίο μένουμε 5-6 χρόνια, απλά το πρόβλημα του μικρού επιδεινώθηκε στην καραντίνα, όπου κάθε μέρα μου έδειξε την τσάντα και ήθελε να πάει στο σχολείο», επισήμανε ο κ. Ευαγγέλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο τι συνέβη την Κυριακή.
«Χθες συναντήθηκα με τους κατοίκους του χωριού παρουσία του δημάρχου, όπου οι άνθρωποι μου είπαν ότι δεν θέλουμε να φύγετε από το χωριό, αλλά εξέφρασαν το παράπονό τους ότι έχω διασύρει το χωριό μ' αυτή την ανάρτηση και ειλικρινά επειδή δεν θέλω να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση ζητώ δημόσια συγγνώμη», επισήμανε ευχαριστώντας όλους τους κατοίκους που αγκαλιάζουν τον γιο του.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση