GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγωγή Μαρκέλλας: Ράκος ο αδελφός της 10χρονης - "Δεν θέλω να σκέφτομαι τι έγινε" - ΒΙΝΤΕΟ

«Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω», δήλωσε μιλώντας σ...

«Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο αδελφός της 10χρονης Μαρκέλλας, Χρήστος. "Δε θέλω καν να σκέφτομαι τι έγινε" τόνισε. Παράλληλα ευχήθηκε «να μην υπάρξει ξανά ποτέ κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά».

Σχετικά με τη γυναίκα που ομολόγησε την αρπαγή της 10χρονης και την ασέλγεια σε βάρος της, ο αδελφός της 10χρονης είπε πως δεν την γνωρίζει, ούτε του θυμίζει κάτι από παλιά και αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι η εμφάνιση της έχει αλλάξει ριζικά μετά την απαγωγή. "Είμαι ράκος, είμαι ράκος, με αυτό το θέμα" επαναλάμβανε.

Εξέφρασε μεταξύ άλλων το παράπονό του ότι δεν ενημερώνεται επίσημα από τις Αρχές για την υπόθεση, αλλά από τα Μέσα Ενημέρωσης και τα social media, κατηγορώντας μερίδα των Μέσων ότι συνεχίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες της μικρής αδελφής του.

«Το φυσικό περιβάλλον της Μαρκέλλας είναι στη γιαγιά κι ελπίζω να μπορεί να παραμείνει σε αυτήν και να μην αλλάξει ριζικά η ζωή της», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση