GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γονέας ξυλοκόπησε συμμαθητή του 12χρονου γιου του - Για ρατσισμό μιλάει η πλευρά του θύματος

Στο Περιστέρι, οικογένεια από την Αλβανία καταγγέλλει, μιλώντας στο ΟPΕΝ, πως ο 12χρονος γιος τους έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από πα...

Στο Περιστέρι, οικογένεια από την Αλβανία καταγγέλλει, μιλώντας στο ΟPΕΝ, πως ο 12χρονος γιος τους έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από πατέρα συμμαθητή του. Το συμβάν έχει, εν μέρει, καταγραφεί από αυτόπτες, οι γονείς του θύματος έχουν ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ το παιδί, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μιλά στο ΟPΕΝ.
Η οικογένεια του μαθητή καταγγέλλει επίθεση ρατσιστικού χαρακτήρα και ζητεί την τιμωρία του πατέρα, που κατηγορείται ότι έδειρε τον 12χρονο μαθητή. «Ερχεται με τσαμπουκά και μου χώνει μπουκέτο. Μετά τον ρίχνω κάτω και έρχεται ο μπαμπάς του. Ο μπαμπάς του με σπρώχνει και φεύγει ο γιος του. Και μετά με πιάνει από τα μαλλιά και μου χτυπάει το κεφάλι στο έδαφος», καταγγέλλει, μιλώντας στο OPEN TV ο 12χρονος μαθητής.
Ο 12χρονος με τον συμμαθητή του έχουν συχνά διαφορές ακόμη και μέσα στο σχολείο. Το παιδί έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, όπου ζουν εδώ και 30 χρόνια οι γονείς του, οι οποίοι προέρχονται από την Αλβανία. «Με βρίζει για τη χώρα μου και ο μπαμπάς του μία φορά μου φώναξε επειδή είχαμε ξανά τσακωθεί και αυτή τη φορά με έπιασε απ’ τα μαλλιά», δηλώνει επίσης στο Open ο 12χρονος μαθητής με τον πατέρα του να καταγγέλλει ότι «το παιδί αυτό λέει στους συμμαθητές του "μην κάνετε παρέα τον Κ… , του Αλβανού, τον βρίζει, από την Αλβανία».
Σύμφωνα με την καταγγελία και το ρεπορτάζ, μετά την επίθεση ο μικρός μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αυχένα. Στο κολάρο που φοράει έχει γράψει τα λόγια που ισχυρίζεται ότι του είπε ο πατέρας του συμμαθητή του. Μάλιστα, οι γονείς του 12χρονου έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και τονίζουν ότι ανησυχούν - μετά και το συγκεκριμένο περιστατικό - γι' αυτό και σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο το παιδί τους να αλλάξει σχολείο.
Δείτε το βίντεο από το Open:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση