GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η νεκροψία θα ρίξει φως στον θάνατο του 15χρονου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία μετά την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Θεόπετρα Καλαμπάκας, όπ...

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία μετά την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Θεόπετρα Καλαμπάκας, όπου ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του από αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με το TV10.gr, ο άτυχος 15χρονος, μέλος πολύτεκνης οικογένειας και γιος ιερέα, φέρεται να έπαιζε με δύο από τα έξι αδέλφια του, ηλικίας 3 και 17 ετών, όταν υπό άγνωστες συνθήκες χτυπήθηκε στο κεφάλι από αεροβόλο όπλο. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η νεκροψία - νεκροτομή του άτυχου παιδιού θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι στιγμής η μέρα και η ώρα που θα διεξαχθεί η κηδεία δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς αναμένεται η ιατροδικαστική έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση