GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήξη συναγερμού στις φυλακές Κορυδαλλού: Αρνητικά και τα 198 δείγματα για κορονοϊό

Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα και στα 198 δείγματα ανίχνευσης κορονοϊού, που ελήφθησαν από κρατούμενους και σωφρονιστικούς υπαλλήλους τ...

Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα και στα 198 δείγματα ανίχνευσης κορονοϊού, που ελήφθησαν από κρατούμενους και σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι.
Τη δειγματοληψία έκανε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο ιχνηλάτησης, έπειτα από τον συναγερμό που σήμανε όταν το πρώτο τεστ, στο οποίο υποβλήθηκε αλλοδαπός κρατούμενος των φυλακών, βγήκε θετικό στον κορονοϊό.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκε ότι τελικά στη δεύτερη και την τρίτη εξέταση δείγματος του εν λόγω κρατουμένου τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, δηλαδή ο κρατούμενος δεν έχει προσβληθεί από κορονοϊό.
Σήμερα ανακοινώθηκε ότι σε συνέχεια των ελέγχων, βγήκαν αρνητικά στον κορονοϊό και τα 198 δείγματα ανίχνευσης κορονοϊού, που ελήφθησαν από κρατούμενους και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
“Η ετοιμότητα και η αμεσότητα ανταπόκρισης στη διαχείριση του συγκεκριμένου περιστατικού καταδεικνύουν για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας στα Καταστήματα Κράτησης της χώρας”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση