GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Παπαδάκης: Πώς γνώρισε τη σύζυγό του στον ΑΝΤ1 - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ο καλεσμένος του "Ενώπιος Ενωπίω" της Δευτέρας με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αποκάλυψε πως γνώρισε τη ...

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ο καλεσμένος του "Ενώπιος Ενωπίω" της Δευτέρας με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αποκάλυψε πως γνώρισε τη σύζυγό του, Τίνα Παπαδέλη, στον ΑΝΤ1.
«Την Τίνα εδώ την γνώρισα όταν ξεκίναγε ο ΑΝΤ1. Την Τίνα την είχε συμπαθήσει ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού. Με είχε καλέσει στο γραφείο του και μου είχε πει "αυτό το κορίτσι θέλω να το προσέξεις". Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε είχα πάει στο γραφείο του και του είπα "μου είχες πει να την προσέχω. Θα την προσέχω για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου"» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.
"Η σύζυγός μου είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Το ότι τη γνώρισα και την έπεισα να με παντρευτεί είναι το καλύτερο που έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι το κοριτσάκι μου, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της" κατέληξε.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση