GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Το τελευταίο αντίο στον 21χρονο αθλητή του Kitesurf

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 21χρονο Λυκούργο που έχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να κάνει βουτιά από βράχο σ...

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 21χρονο Λυκούργο που έχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να κάνει βουτιά από βράχο στην παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας την περασμένη Κυριακή. Η οικογένεια του, αντί στεφάνων επιθυμεί τα χρήματα να διατεθούν για τη βελτίωση της Κρατικής Σχολής Ορχιστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ), όπου φοιτούσε ο λατρεμένος τους Λυκούργος.


Ο Λυκούργος αγαπούσε τη θάλασσα και τα σπορ και ειδικά το Kitesurf στο οποίο διακρινόταν από πολύ μικρός. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η πρώτη του διάκριση ήταν στην παραλία των Ραχών και στο «Kite Surf Festival 2012», όπου σε ηλικία μόλις 13 ετών έπαιρνε το ειδικό βραβείο για τη συμμετοχή του ως ο νεαρότερος των αγώνων.
Τα social media του 21χρονου έχουν κατακλυστεί από μηνύματα αγάπης από γνωστούς και φίλους που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Λυκούργος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση