GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια δολοφονία στις ΗΠΑ: Βρήκαν το πτώμα 25χρονης σε σακούλα σκουπιδιών

Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών στην περιοχή της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ την Τρίτη. Η εισαγγελία ταυτοποίησε τα στο...

Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών στην περιοχή της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ την Τρίτη. Η εισαγγελία ταυτοποίησε τα στοιχεία της και από ότι αποδείχθηκε το πτώμα ανήκει σε μια 25χρονη, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί πριν από έναν μήνα. Η Sabrina Dubose τελευταία φορά έδωσε σημεία ζωής στις 22 Μαΐου. Η αιτία θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι ο στραγγαλισμός. Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα, έπειτα από ανάκριση ενός υπόπτου, ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο.

"Ο ύποπτος τους οδήγησε στην περιοχή όπου βρισκόταν το πτώμα. Ήταν κοντά στο σπίτι της μητέρας του υπόπτου. Τότε οι αστυνομικοί αντίκρισαν το πτώμα μέσα στη σακούλα" αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι πρώτες πληροφορίες από την έρευνα δείχνουν ότι το θύμα συνάντησε τον δράστη, τον οποίο γνώριζε από πριν, και τη σκότωσε τουλάχιστον πριν από δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση