GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από οδηγός αγώνων έγινε πορνοστάρ: Η ιστορία της 25χρονης Ρενέ Γκρέισι - ΦΩΤΟ

Στροφή στην καριέρα της έκανε η 25χρονη γνωστή οδηγός αγώνων στην Αυστραλία, Ρενέ Γκρέισι που πλέον δηλώνει ως επαγγελματίας πορνοστάρ. ...

Στροφή στην καριέρα της έκανε η 25χρονη γνωστή οδηγός αγώνων στην Αυστραλία, Ρενέ Γκρέισι που πλέον δηλώνει ως επαγγελματίας πορνοστάρ.
«Τα μηχανοκίνητα σπορ δεν είναι πια το πάθος μου. Έκανα τη μεγάλη στροφή προς το πορνό -και αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ στη ζωή μου»,ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της η χυμώδης Γκρέισι που ανεβάζει, πλέον, φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό σε γνωστή ιστοσελίδα με συνδρομή 12,5 ευρώ τον μήνα.
«Δεν πήγαινα καλά και έτσι δεν μπορούσα να εξασφαλίσω τη χρηματοδότηση που απαιτείται στο συγκεκριμένο σπορ για να συνεχίσω. Τα έδωσα όλα, έφτασα όμως σε ένα σημείο όπου το όνειρό μου απλώς εξαφανίστηκε», είπε ακόμη η 25χρονη που δηλώνει πως το νέο βήμα στην καριέρα της την έχει φέρει «σε μια οικονομική κατάσταση την οποίαν ούτε να ονειρευτώ δεν τολμούσα προηγουμένως».
«Δεν έχω πρόβλημα ό,τι και εάν πει ο καθένας για μένα», καταλήγει.
Δείτε τις φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση