GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Βρέθηκε δίπλα στη μητέρα του άτυχου 29χρονου ομογενή - ΒΙΝΤΕΟ

«Η βία πρέπει να αντιμετωπιστεί για να μην θρηνήσουμε κι άλλα θύματα» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, για τον θά...

«Η βία πρέπει να αντιμετωπιστεί για να μην θρηνήσουμε κι άλλα θύματα» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, για τον θάνατο του 29χρονου ομογενή Γιώργου Ζαπάντη, ο οποίος έπεσε νεκρός λίγη ώρα αφότου αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν και τον χτύπησαν επανειλημμένως με όπλο τέιζερ.

Ο κ. Ελπιδοφόρος έσπευσε να συμπαρασταθεί στην μητέρα του 29χρονου ομογενή και την διαβεβαίωσε ότι η εκκλησία της Αμερικής θα σταθεί δίπλα της, ώστε η δολοφονία του 29χρονου ομογενή από αστυνομικούς να μην περάσει ατιμώρητη.

"Η εκκλησία δεν είναι απλά για να αγιάζει και να ευλογεί, αλλά πρέπει να είναι και κοντά στον άνθρωπο όταν χρειάζεται. Θα ζητήσουμε ενημέρωση από την ηγεσία της αστυνομίας της Νέας Υόρκης" ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση