GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΦΑΓΟΠΟΤΙ 32 εκατ. ευρώ φέρνει παραιτήσεις 4 μελών του ΔΣ του ΕΟΤ...

Την παραίτηση τεσσάρων μελών του ΔΣ του ΕΟΤ είχε ως αποτέλεσμα η απόφαση του υπουργού Τουρισμού να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση της ...

Την παραίτηση τεσσάρων μελών του ΔΣ του ΕΟΤ είχε ως αποτέλεσμα η απόφαση του υπουργού Τουρισμού να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση της τουριστικής προβολής και προώθησης της Ελλάδας, ύψους 32 εκατ. ευρώ, στην εταιρεία Marketing Greece που σχετίζεται άμεσα με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Εστία».

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο ναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτης, η Αγγελική Μητσολίδου, η Βαρβάρα Αυδή και η Χαρά Πασχαλίδου, μέλη του Δ.Σ του ΕΟΤ, επικεφαλής του οποίου  είναι η Άντζελα Γκερέκου, τελούν υπό παραίτηση αιφνιδίως επειδή διαφώνησαν με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην εταιρεία Marketing Greece.
Η συγκεκριμένη εταιρεία εμφανίζεται ως μη κερδοσκοπική εταιρεία στην οποία συμμετέχουν παράγοντες του τουρισμού, ωστόσο φαίνεται πως ελέγχεται από συγγενικό πρόσωπο του προέδρου του ΣΕΤΕ Γ. Ρέτσου,  την κ. Ιωάννα Δρέττα.

Ολα αυτά συμβαίνουν λίγες μόλις ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας για το 2020, από τον ίδιον τον πρωθυπουργό. Ειδικότερα, αύριο, Πέμπτη 4 Ιουνίου, στις 20.00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση της καμπάνιας του ελληνικού τουρισμού για το 2020 στο CINE ΑΙΓΛΗ, ενώ θα προλογίσει ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.  Εκεί θα προβληθεί για πρώτη φορά το βίντεο της φετινής καμπάνιας για την Ελλάδα.

Ο επικεφαλής δημιουργικού στην προεδρία της κυβέρνησης Στηβ Βρανάκης θα παρουσιάσει τη στρατηγική στην οποία βασίστηκε η φετινή καμπάνια, ενώ η CEO της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα, θα αναλύσει τη φιλοσοφία της καμπάνιας και τη συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση