GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση Μαρκέλλας: Προφυλακιστέα η 33χρονη μετά την απολογία της - ΒΙΝΤΕΟ

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη, σ...

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η κατηγορούμενη έφτασε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες, αντιμετωπίζοντας τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός της θα υποβάλει στην ανακρίτρια αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σημειώνεται πως σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο δικηγόρος της έγραψε στο Facebook τα κύρια σημεία των όσων φέρεται να κατέθεσε η 33χρονη στην ανακρίτρια. Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι δεν υπήρξε έλξη για την 10χρονη και σε καμία περίπτωση για ανήλικα παιδιά, ενώ ισχυρίστηκε ότι όπως πήρε την Μαρκέλλα έτσι και θα την παρέδιδε. Επίσης, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι επιλέγει συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από την ίδια.

Η ίδια υποστήριξε κατά την απολογία της πως ήταν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις) και σε μια κατάσταση που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει, ενώ προσπαθώντας να αιτιολογήσει γιατί κατέστρεψε τον φορητό της υπολογιστή στην Κατερίνη, είπε ότι το έκανε "όταν διάβασα σε Site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ".

Σημειώνεται, πάντως, ότι μόλις λίγα 24ωρα νωρίτερα η 33χρονη φέρεται να είχε δηλώσει ότι είχε δώσει ναρκωτικές ουσίες στο κορίτσι.

Η 33χρονη οδηγήθηκε από τα γκαράζ στα δικαστήρια, προκειμένου να απολογηθεί, όπως φαίνεται στο ΒΙΝΤΕΟ του GRTimes.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση