GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Μια προσαγωγή για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του 33χρονου πιλότου

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος με θύμα τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας,...

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος με θύμα τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, Μανώλη Γαρεφαλάκη, το βράδυ της Πέμπτης, στην Λεωφόρο Σούδας. Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος 33χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, από την αστυνομία στο πλαίσιο της προανάκρισης, έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένα άτομο. Το άτομο αυτό φέρεται να οδηγούσε επίσης μηχανή, η οποία προπορευόταν του δικύκλου του άτυχου Μανώλη και έστριψε χωρίς φλας αριστερά αιφνιδιάζοντας τον 33χρονο πιλότο. Παράλληλα εξετάζεται και υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων επιχειρήσεων.

Η κηδεία του Μανώλη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (20/6), στην γενέτειρά του το Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Συλλυπητήρια από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος

"Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδας , εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μανώλη Γαρεφαλάκη , Υποσμηναγού και μέλους της ομάδας ΖΕΥΣ, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στα Χανιά. Ο θάνατος του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον τόπο καταγωγής του το Καστέλλι.

Είναι πραγματικά λυπηρό ένας νέος άνθρωπος, ένας νικητής των αιθέρων, να φύγει τόσο άδικα. Καλό σου ταξίδι Μανώλη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση