GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρκέλλα: Ο ύποπτος άνδρας που επισκεπτόταν την 33χρονη και τα σενάρια να έδρασε βάσει εντολών

Στην Εισαγγελία Ανηλίκων μετέβησαν το πρωί του Σαββάτου, τέσσερα μέλη της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας για το θέμα της επιμέλειας του...

Στην Εισαγγελία Ανηλίκων μετέβησαν το πρωί του Σαββάτου, τέσσερα μέλη της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας για το θέμα της επιμέλειας του κοριτσιού. Σύμφωνα με το Mega, οι συγγενείς της 10χρονης προσήλθαν στην Εισαγγελία προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να βγει το πόρισμα για την επιμέλειά της.
Στο μεταξύ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται οι κινήσεις της 33χρονης γυναίκας που άρπαξε την 10χρονη. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ διερευνούν την πιθανότητα η κατηγορούμενη να είχε συνεργούς ή ακόμα και να αποτελεί μέλος ενός ευρύτερου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα, θεωρείται σχεδόν απίθανο η γυναίκα να έδρασε από μόνη της.
Πρόσωπο - κλειδί που γνώριζε πολλά χρόνια πριν τη γυναίκα που οι αστυνομικοί συνέλαβαν, μίλησε στο Mega και έκανε λόγο για έναν ύποπτο άνδρα που την επισκεπτόταν συχνά. Ο ίδιος εκτιμά πως η 33χρονη έχει δράσει βάσει εντολών από τρίτους.
Οι αστυνομικοί πήγαν ξανά στο σπίτι όπου η 33χρονη κρατούσε τη μικρή Μαρκέλλα και αναζήτησαν δακτυλικά αποτυπώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται και ο άνθρωπος που φέρεται ως ο ενοικιαστής του διαμερίσματος.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως έχουν σφίξει τον κλοιό γύρω και από άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την απαγωγή και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση