GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρπαγή Μαρκέλλας: "Εξωπραγματική και υπερβολική η κατάθεση της μαθήτριας" λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

«Λίγο εξωπραγματική, υπερβολική» χαρακτήρισε την κατάθεση της 10χρονης Μαρκέλλας στις Αρχές ο Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος μιλώντας στο Meg...

«Λίγο εξωπραγματική, υπερβολική» χαρακτήρισε την κατάθεση της 10χρονης Μαρκέλλας στις Αρχές ο Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος μιλώντας στο Mega υποστήριξε πως «ως συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κουβεντιάσαμε για όλες τις πτυχές της υπόθεσης και της έκανα σαφές ότι αν αποκρύπτει ένα μέρος αυτής της ιστορίας, οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες».
Ο κ. Νουλέζας, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτό. Αναφέρθηκε και στη μεταγωγή της κατηγορουμένης επισημαίνοντας ότι ο νόμος είναι σαφής. ««Οι υπόδικοι κρατούνται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα από τους κατάδικους. Υποβάλαμε μία απλή αιτιολογημένη αίτηση στην εισαγγελέα πρωτοδικών που υπογράφει και την απόφαση της προσωρινής κράτησης, και πιστεύω εκδικητικά απέρριψε την αίτηση και την έστειλε στη Θήβα, όπου το 90% είναι κατάδικες για βαριά ποινικά αδικήματα», είπε για να βάλλει στη συνέχεια κατά της πολιτικής αγωγής, διερωτώμενος «γιατί δεν περιμένουν οι συνάδελφοι και διακινούν τέτοια σενάρια δήθεν παιδικής πορνογραφίας. Ας τελειώσει ο έλεγχος των κινητών τηλεφώνων και του σκληρού δίσκου και μετά μιλάμε. Θεωρώ τώρα ότι εκτίθενται».
«Εγώ είμαι βέβαιος για αυτά που λέω. Εγώ πιστεύω ότι μεγαλύτερη ζημία προκλήθηκε στην ανήλικη από τη συμβίωση με την μητέρα και τον πατριό που ερευνάται για την εκτέλεση άλλων σοβαρών αδικημάτων» πρόσθεσε για το ίδιο θέμα.
Όπως είπε «η εντολέας μου κατέθεσε με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα στην ανακρίτρια ότι είχε ερωτικούς συντρόφους. Εξεδίδετο. Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν οικονομική επιφάνεια. Μπορεί να είχε πάρει ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Αυτό προσπαθεί ανεπιτυχώς η αστυνομία να το συνδέσει με τις κατηγορούμενες εγκληματικές πράξεις, και αυτό κάνει και η κ. Ανάσογλου. Τώρα λιθοβολείται η κατηγορούμενη. Σημάδια βιασμού δεν υπάρχουν», τόνισε ο Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος για την κατάθεση της μικρής Μαρκέλλας επισήμανε: «Τη ρώτησα και μου είπε ότι κατέστρεψε τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή για να μην εντοπιστούν ηλεκτρονικά τα ίχνη της και επειδή είχε προσωπικές φωτογραφίες με ερωτικές συνευρέσεις. Δεν έχει σχέση με κύκλωμα πορνογραφίας. Τώρα σε ό,τι αφορά στην κατάθεση της ανήλικης, είναι λίγο εξωπραγματική, υπερβολική».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση