GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρκέλλα: Τι λέει η 33χρονη μέσα από τη φυλακή - "Ήμουν πανικοβλημένη, έκανα λάθος κινήσεις" - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή "Μαζί σου" μίλησε μέσα από το κρατητήριο η 33χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας. Η γυν...

Στην εκπομπή "Μαζί σου" μίλησε μέσα από το κρατητήριο η 33χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας. Η γυναίκα ζήτησε άλλη μια φορά δημόσια συγγνώμη και αρνήθηκε κατηγορηματικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιασμό ή κακοποίηση προς το παιδί, επιμένοντας ότι την έπλυνε και την καθάρισε γιατί ήταν βρώμικη. Παράλληλα, είπε ότι στην πρώτη της κατάθεση ήταν πανικοβλημένη και τρομοκρατημένη και πως δεν ήξερε τι έκανε.

Αναλυτικά είπε: "Αρχικά θέλω να ζητήσω, έχω ζητήσει ήδη δημόσια συγγνώμη, ξαναζητώ δημόσια συγγνώμη και προς την οικογένεια και το παιδί. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση ερωτικής διάθεσης ή οτιδήποτε άλλο προς το παιδί, παρά μόνο αγάπη και στοργή ήθελα να του δώσω, γνωρίζοντας σε τι οικογενειακό περιβάλλον ζούσε. Αρνούμαι οτιδήποτε έχει να κάνει με βιασμό ή κακοποίηση προς το παιδί, δεν το κακοποίησα, δεν το πείραξα καθόλου, δεν το άγγιξα, τίποτα παραπάνω πέρα από το ότι το έπλυνα, το καθάρισα, γιατί ήταν πολύ βρώμικη. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα έχω εξουσιοδοτήσει τον κ. Νουλέζα Βασίλη, ο οποίος με εκπροσωπεί και τον ευχαριστώ κιόλας πολύ δημόσια γι' αυτό το πράγμα, για να αποδειχθεί η αθωότητά μου και τον εμπιστεύομαι απόλυτα στη δουλειά που κάνει για μένα. Φυσικά είμαι έτοιμη να επανορθώσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ, ώστε να σβηστεί αυτή η ιστορία από το παιδί και όποιο τραύμα έχει αφήσει, καθώς έχει πάρει πολύ μεγάλη δημοσιότητα αυτή η ιστορία γενικότερα. Δεν θέλω να εξαγοράσω καμία φυσικά συνείδηση, παρά μόνο καλό να προσφέρω και να κάνω. Ζητώ και πάλι συγγνώμη, δεν έχω κάτι άλλο να πω, είμαι σε δύσκολη κατάσταση αυτήν τη στιγμή, εύχομαι να τελειώσουν όλα καλά και για εκείνη και για μένα φυσικά.

Για την πρώτη κατάθεση όπου είπε ότι είχε ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί, επεσήμανε: "Η κατάθεση που δόθηκε δεν θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω, όσον αφορά στην πρώτη κίνηση που έγινε, γιατί καταλαβαίνετε ότι η σύλληψή μου και οι συνθήκες υπό τις οποίες συνελήφθην, ή οτιδήποτε, ήμουν πανικοβλημένη,τρομοκρατημένη, έκανα λάθος κινήσεις γενικότερα, γι αυτό και βρίσκομαι εδώ πέρα. Είμαι έτοιμη να αναλάβω όλες τις ευθύνες μου, όσον αφορά τις κινήσεις που έχω κάνει. Προσπάθησα ουσιαστικά να ηρεμήσω το παιδί με κάποιο τρόπο, καθώς πανικοβλήθηκα, τρομοκρατήθηκα. Είμαι έτοιμη να αναλάβω οτιδήποτε ευθύνες μου αναλογούν, όχι όμως κάτι παραπάνω όσον αφορά για κακοποίηση, βιασμό ή οτιδήποτε άλλο μου έχουν καταλογιστεί. Επίσης, να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα, κανένας, κανένα κύκλωμα, όλα αυτά που έχουν ακουστεί είναι παράλογα, είμαι πολύ, πολύ απλός άνθρωπος, λιτός, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά, τα χρήματα ήταν καθαρά δικά μου, έχει γίνει απλά μια πολύ μεγάλη παρεξήγηση όσον αφορά όλα τα θέματα".

Στην ερώτηση γιατί έσπασε μετά τον υπολογιστή και τα τηλέφωνα, απάντησε: "Ήμουν τρομοκρατημένη, πανικοβλημένη, δεν ήξερα τι έκανα, οι κινήσεις μου, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί λειτούργησα έτσι κι ακόμα και μέσα εδώ που βρίσκομαι είμαι τόσο πανικοβλημένη, τρομοκρατημένη που δεν μπορώ να σας απαντήσω ότι το έκανα για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό ή στόχο ή οτιδήποτε. Ήταν κινήσεις πάνω σε μία... στον πανικό μου, αυτό. Και επειδή τελειώνει και η κάρτα μου, συγγνώμη δεν θα μπορέσω να σας πω κάτι παραπάνω, ήθελα μόνο να πω δυο, τρία λόγια, αυτό.

Όσο για το γεγονός ότι δεν έχει επαφή με το δικό της παιδί, αλλά ήθελε να δώσει στοργή στο άλλο παιδί, σημείωσε: "Αυτό, επειδή είναι ένα άλλο κομμάτι της ζωής μου, το οποίο αφορά στον πρώην σύζυγό μου και τις διαφορές που είχαμε μεταξύ μας, θα ήθελα να μην αναφερθώ σε κάτι παραπάνω. Την αγαπώ και θέλω τόσο πολύ να της μιλήσω και να την ακούσω. Σας παρακαλώ, μην με πιέζετε άλλο ψυχολογικά, ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση