GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρπαγή Μαρκέλλας: Στο κάδρο των ερευνών οι σκοτεινές παρέες της 33χρονης

Πολλά είναι τα σημεία που καλούνται να φωτίσουν οι αστυνομικοί γύρω από την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Σ...

Πολλά είναι τα σημεία που καλούνται να φωτίσουν οι αστυνομικοί γύρω από την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με γείτονες της 33χρονης κατηγορούμενης, οι συναναστροφές της περιελάμβαναν κάποια άτομα με ιδιαίτερο παρουσιαστικό. Ένας από τους γείτονες της κατηγορούμενης είναι πεπεισμένος ότι κάποιοι άλλοι βρίσκονται πίσω από την απαγωγή.

“Κάποιος ερχόταν στο σπίτι. Είχε έρθει καμιά δυο φορές με ένα άσπρο τζιπ, ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της, ειδικά αυτή η γυναίκα. Μάλλον το πήρε πάνω της για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν”, ανέφερε ο γείτονας της 33χρονης.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν πλέον την έρευνα τους προκειμένου να διαπιστώσουν ή να απορρίψουν το σενάριο της εμπλοκής άλλων ατόμων ή ακόμα και κυκλώματος παιδεραστών.

Η 33χρονη εξέφρασε φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα, ακόμα και για τη ζωή της και ζήτησε δια του συνηγόρου της να μεταχθεί στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού. Ωστόσο, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε το αίτημα και έτσι θα παραμείνει προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση