GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλιθέα-Συνάδελφος 34χρονης: Μείναμε... παγωτό - "Δεν γίνεται" λέμε - ΒΙΝΤΕΟ

Στον τρόπο με τον οποίο έμαθαν πως η 34χρονη δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας που εργάζεται στην Καλλιθέα, αναφέ...

Στον τρόπο με τον οποίο έμαθαν πως η 34χρονη δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας που εργάζεται στην Καλλιθέα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Mega ο συνάδελφός της, Ιωάννης Βασιλικόπουλος.

«Ακούσαμε κάποιες φωνές, δεν δώσαμε σημασία. Οι φωνές συνεχίστηκαν και είπαμε ότι έγινε κάποιο ατύχημα. Δέκα λεπτά μετά ανέβηκε μια συνάδελφος που έτρεμε κι έκλαιγε και έτσι μάθαμε τι συνέβη κάτω», είπε χαρακτηριστικά.

«Μείναμε... παγωτό. Δεν μπορούσε να μιλήσει. "Δεν γίνεται" λέμε», είπε ακόμη ο κ. Βασιλικόπουλος, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στη δική του αντίδραση, ενώ περιέγραψε και την 34χρονη.

«Πάγωσα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Ακούγαμε αλλοπρόσαλα πράγματα, μια βαβούρα», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν μια νέα συνεργάτιδα. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη παρουσία, αλλά δεν τη γνώριζα. Θεωρώ ότι ήταν μια κοπέλα κλειστή κι ένας άνθρωπος που δεν άφηνε περιθώριο για γνωριμίες».

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση