GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι...

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη που προσήχθη το πρωί στην Ασφάλεια Αθηνών για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας. ...

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη που προσήχθη το πρωί στην Ασφάλεια Αθηνών για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.
Η δράστης έχει οδηγηθεί με την σχηματισθείσα δικογραφία που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσαν προσεκτικά οι Αρχές για την επίθεση με το βιτριόλι και με την κατηγορία της απείθειας κατά την προσαγωγή της. Η άσκηση της δίωξης σε βάρος αναμένεται να γίνει στην εισαγγελία όπου θα διαμορφωθεί και η κατηγορία που θα αντιμετωπίσει.

Η ερωτική αντιζηλία που δημιουργήθηκε στο παρελθόν και μάλλον από υπερβολή και εμμονή προς το θύμα φαίνεται να ήταν το κίνητρο της επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας.
Μετά από ενδελεχή έρευνα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσήγαγαν το πρωί της Πέμπτης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών από το σπίτι της στου Ζωγράφου, την ξανθιά 35χρονη Ελληνίδα.
Πρόκειται για ιδιωτική υπάλληλο, με κοντινή καταγωγή με το θύμα, δεν ήταν φίλες αλλά απλά γνωρίζονταν και εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο, ενώ «ακολουθούσε» στα social media τον στόχο της.

Από τον συνδυασμό των στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, οι Αρχές, καταθέσεων από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, την κλήση από το καρτοτηλέφωνο, το δρομολόγιο του ταξί μετά την επίθεση και την ανάλυση τηλεφωνικού απορρήτου από την δεύτερη σάρωση που ζήτησαν πρόσφατα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έφτασαν σιγά-σιγά στα ίχνη της βασικής υπόπτου, αφού αποκλείστηκαν όλες οι περιπτώσεις που αρχικά είχαν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των Αρχών από πιο πρόσφατα γεγονότα στη ζωή της.

Η δράστης όπως έχει ήδη αναφερθεί είχε καλέσει από ένα καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας το προηγούμενο βράδυ την εταιρεία ταξί που έκλεισε ραντεβού για να την παραλάβει την επόμενη ημέρα το πρωί στην Καλλιθέα. Στο σημείο αυτό κάλεσε τηλεφωνικά έναν Πακιστανό που δεν είχε σχέση με την υπόθεση και από την σάρωση εντοπίστηκε αυτός και στο τηλέφωνό του βρέθηκε το τηλέφωνο της γυναίκας αυτής.

Πλέον οι Αρχές είχαν όλα τα κομμάτια του παζλ που χρειάζονταν για να προχωρήσουν στον εντοπισμό και την προσαγωγή της. Στην κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε στην οικία της στου Ζωγράφου, κατασχέθηκαν πειστήρια που σχετίζονται με την υπόθεση, όπως περούκα, τηλεκάρτα και ρουχισμός. Αφορμή για την παράλογη επίθεση που πραγματοποίησε και κατέστρεψε την ζωή μιας άλλης νέας γυναίκας, φαίνεται να είχε σταθεί μια διαδικτυακή επαφή στο παρελθόν δίχως άλλη σχέση μεταξύ του θύματος και του πρώην συντρόφου της ύποπτης, η οποία απέκτησε μία εμμονή έτσι προς το θύμα της που κράτησε για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Τι είπε ο δικηγόρος της 35χρονης
Έξω από την Ευελπίδων βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 35χρονης.
Όπως δήλωσε ο συνήγορος:
«Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια της μέλλουσας να προσαχθεί, όχι ακόμη κατηγορούμενης. Θα λάβει την ιδιότητα εφόσον ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελία. Μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της. Αποδέχτηκα την παράκληση της οικογένειας αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτών».
Και συνέχισε λέγοντας:
«Μίλησα μαζί της μόνο τηλεφωνικά, μου είπε πως δεν έχει καταθέσει και πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».
Ο κ. Κεχαγιόγλου είπε πως δεν έχει το υλικό της δικογραφίας στα χέρια του. Τόνισε πως δεν υπάρχει ποινική δίωξη, συνεπώς ότι λέει στις δηλώσεις του είναι πρόωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση