GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: “Μαύρο” ρεκόρ με 40.000 νέα κρούσματα στις ΗΠΑ

Η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει τελειώσει, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Είναι ενδεικτικό, πως ...

Η πανδημία του κορονοϊού δεν έχει τελειώσει, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Είναι ενδεικτικό, πως την Πέμπτη καταγράφηκε ρεκόρ ημερήσιων νέων κρουσμάτων στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς επιβεβαιώθηκαν 40.000 νέα κρούσματα, ενώ η αύξηση των μολύνσεων και των νοσηλευομένων ασθενών με κορονοϊό, οδήγησε το Τέξας, την Φλόριντα και την Αριζόνα να “παγώσουν” τα σχέδιά τους για άρση περιοριστικών μέτρων.
Το προηγούμενο ημερήσιο ρεκόρ είχε καταγραφεί στις 24 Απριλίου με 36.400 νέα κρούσματα. Τότε, όμως, γίνονταν λιγότερα τεστ ανίχνευσης του ιού.
Στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί 2,4 εκατ. κρούσματα και 122.370 θάνατοι. Αμερικανοί αξιωματούχοι, πάντως, εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων είναι πιθανόν 10πλασιος σε σχέση με τα περιστατικά που καταγράφονται επίσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση