GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μαϊμού" γιατρός: Ο 47χρονος υπολογίζεται ότι είχε πάρει από τα θύματά του περίπου 289.000 ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι καταγγελίες συνεχίζονται και τα θύματα του "μαϊμού" γιατρού και οι συγγενείς τους αποκαλύπτουν πώς τους προσέγγιζε και τ...

Οι καταγγελίες συνεχίζονται και τα θύματα του "μαϊμού" γιατρού και οι συγγενείς τους αποκαλύπτουν πώς τους προσέγγιζε και τους εξαπατούσε, τάζοντάς τους πλήρη θεραπεία με το αζημίωτο. Υπόσχονταν θεραπεία σε ασθενή με 82% αναπηρία, του ζητούσε συνεχώς χρήματα και τον κατέστρεψε οικονομικά. Χειρουργήθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, παρουσία του ψευτογιατρού, με αποτέλεσμα να υποστεί ακόμη μεγαλύτερη βλάβη, αλλά και να καταστραφεί οικονομικά. Όπως λέει έδωσε συνολικά 98.000 στον Νίκο Κοντό, ο οποίος στο τέλος τού ζητούσε και ένα σπίτι, το οποίο του είχε υποσχεθεί ο ασθενή του, αν γινόταν καλά. Υποσχέθηκε αποκατάσταση σε θύμα τροχαίου με ορθοπεδικά προβλήματα. Ο ασθενής έφτασε μέχρι το χειρουργείο, μόνο που ο ψευτογιατρός δεν εμφανίστηκε. Οι καταθέσεις με τις καταγγελίες σε βάρος του 47χρονου που παίρνει η Ασφάλεια θα διαβιβαστούν στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ένα άλλο βασικό σκέλος της έρευνας αφορά τα οικονομικά του 47χρονου. Χρήματα δεν βρέθηκαν, τη στιγμή που ο Νίκος Κοντοστάθης, ζούσε σε πολυτελή κατοικία στο Κορωπί, κυκλοφορούσε με ακριβό αυτοκίνητο, είχε κάνει πολυτελή γάμο και διακοπές σε νησιά, ενώ και τα δυο παιδιά του φοιτούσαν σε ιδιωτικό σχολείο. Οι αστυνομικοί ερευνούν εάν είχε ξεπλύνει χρήματα, μέσω επενδύσεων ή τα έχει κάπου κρυμμένα. Μέχρι τώρα προκύπτει ότι το παράνομο περιουσιακό όφελος για τον 47χρονο υπολογίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στις 289.000 ευρώ.

Επειδή το ποσό αυτό ξεπερνά τις 120.000 που είναι το όριο για να χαρακτηριστεί κακουργηματική μια απάτη, οι αστυνομικοί έχουν τώρα τη δυνατότητα να ζητήσουν από τις δικαστικές αρχές την άρση του τραπεζικού απορρήτου του ψευτογιατρού. Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη της δράσης του έπαιξε μια νέα αξιωματικός, μια αστυνόμος, που υπηρετεί εδώ και 10 χρόνια στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής. Είχε αναλάβει μόνη την υπόθεση μετά τις καταγγελίες των γονιών των δυο παιδιών που ακολούθησαν τις θεραπείες του 47χρονου και έφυγαν από τη ζωή. Στη συνέχεια άλλοι 7 αστυνομικοί συμμετείχαν στις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση