GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Μαϊμού” γιατρός: Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του "μαϊμού" γιατρού. Ο δικηγόρος Στέλι...

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του "μαϊμού" γιατρού. Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας δήλωσε ότι η 35χρονη νηπιαγωγός και μητέρα δύο παιδιών, που έπασχε από καρκίνο και η οποία έχασε τη ζωή της γνώρισε τον ψευτογιατρό σε μία εκκλησία του Πειραιά.

"Η 35χρονη ήρθε σε επαφή με τον ψευτογιατρό μέσω ενός τρίτου ατόμου σε μία εκκλησία του Πειραιά. Ερευνάται ο ρόλος του τρίτου ατόμου, εάν δηλαδή ήταν εν γνώση του ή ήταν και αυτός εξαπατηθείς. Η κοπέλα παρακολουθούνταν στον Άγιο Σάββα από κάποιον ογκολόγο και μέσα και από εκεί έγινε η διαδικασία προσέγγισης. Ο γιατρός δεν έχει σχέση", αποκάλυψε ο κ. Σούρλας.

"Η πρώτη προσέγγιση έγινε στην εκκλησία του Πειραιά. Έπεισε την 35χρονη να σταματήσει τον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών με αποτέλεσμα ο καρκίνος να φουντώσει και να έχει το αποτέλεσμα το οποίο είχε, ενώ θα μπορούσε η κοπέλα να σωθεί... Μία γειτόνισσα της 35χρονης η οποία ήταν και αυτή καρκινοπαθής εμπιστεύτηκε και εκείνη τον συγκεκριμένο άνθρωπο και έπεσε και αυτή θύμα. Του έδωσε αρχικά 5.000 ευρώ και όταν είδε ότι η ‘θεραπεία’ που έδινε ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε αποτέλεσμα και ο καρκίνος υποτροπίαζε ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες. Αλλά υπήρξε καθυστέρηση με αποτέλεσμα ο καρκίνος να υποτροπιάσει και αυτή τη στιγμή να κάνει εξετάσεις κάθε τρίμηνο προκειμένου να ελέγξει τη νόσο", πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση