GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία 49χρονου στον Εύοσμο: Το μαχαίρι του εγκλήματος βρέθηκε σε υπόνομο

Η 45χρονη μητέρα και η 18χρονη κόρη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ζήτησαν και έλ...

Η 45χρονη μητέρα και η 18χρονη κόρη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης την Παρασκευή, ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Τον 49χρονο βρήκε το βράδυ της Κυριακής μέσα σε μία λίμνη αίματος ο γιος του, ο οποίος τηλεφώνησε σε κατάσταση σοκ στη μητέρα του και στη συνέχεια ειδοποίησε τις Αρχές. Το κλιμάκιο της Σήμανσης διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο διαμέρισμα όπου έγινε το έγκλημα. Η είσοδος του σπιτιού δεν έχει παραβιαστεί, γεγονός που απομάκρυνε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο να ήταν η ληστεία το κίνητρο των δραστών. Ερωτήματα προκάλεσε και το γεγονός ότι ένα από τα παράθυρα του σπιτιού ήταν ανοιχτό και το κλιματιστικό ήταν σε λειτουργία.
Σύμφωνα με την Espresso, το όργανο του εγκλήματος δεν εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να κρύψουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα το σκηνικό. Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία βρέθηκε σε υπόνομο σε σημείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση