GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης για ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Καλύπτουμε το 60% των εισφορών των εργαζομένων για όσο δεν θα εργάζονται

Την κάλυψη των εργοδοτικών-ασφαλιστικών εισφορών κατά 60% κατά την περίοδο που ο εργαζόμενος δεν θα εργάζεται, προκειμένου το πρόγραμ...

Την κάλυψη των εργοδοτικών-ασφαλιστικών εισφορών κατά 60% κατά την περίοδο που ο εργαζόμενος δεν θα εργάζεται, προκειμένου το πρόγραμμα "Συν-Εργασία" να γίνει πιο ελκυστικό ανακοίνωσε με δήλωσή του ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης.

«Όλες οι δράσεις που λάβαμε από την πρώτη στιγμή ως κυβέρνηση έχουν ως κύριο στόχο την διατήρηση των θέσεων εργασίας. Σήμερα, το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και το Υπουργείο Οικονομικών, κάτω από τις κατευθυντήριες γραμμές του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνουν άλλο ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βρούτσης και συμπληρώνει: «Ερχόμαστε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το προστατευτικό πλαίσιο για τον εργαζόμενο και την επιχείρηση που θα ενταχθούν στον μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», καλύπτοντας το 60% των εργοδοτικών-ασφαλιστικών εισφορών για το χρόνο που ο εργαζόμενος δεν θα εργάζεται. Ειδικότερα, από 15 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιουλίου, η Πολιτεία θα καταβάλει το 60% των εργοδοτικών-ασφαλιστικών εισφορών των εργαζόμενων για το χρόνο που αυτοί δεν εργάζονται, ως ένα επιπλέον κίνητρο για τις επιχειρήσεις προκειμένου να διατηρήσουν ή και αυξήσουν τις θέσεις εργασίας τους».

«Με αυτόν τον τρόπο καθίσταται ελκυστικότερο και ευνοϊκότερο το πλαίσιο για τις επιχειρήσεις, ώστε να ενταχθούν στο μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ"», καταλήγει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση