GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάρισα: Έχασαν τον 8χρονο γιο τους στην παραλία και τον βρήκαν... σε beach bar

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η κυριακάτικη εκδρομή στη θάλασσα στην περιοχή Καστρί Λουτρό του Νομού Λάρισας, για μία οικογένεια, όταν το 8...

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η κυριακάτικη εκδρομή στη θάλασσα στην περιοχή Καστρί Λουτρό του Νομού Λάρισας, για μία οικογένεια, όταν το 8χρονο αγοράκι τους διέφυγε της προσοχής των γονέων του και εξαφανίστηκε στην κυριολεξία μπροστά από τα μάτια τους.

Σύμφωνα με το TV10.gr μόλις οι γονείς, που πριν από λίγα λεπτά έβλεπαν το παιδί τους να παίζει στην παραλία αντιλήφθηκαν την απουσία του, άρχισαν την αναζήτηση του με τα λεπτά να κυλούν βασανιστικά καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους είχε βρει.

Τελικά έπειτα από μια ώρα αγωνίας και έρευνας σε στεριά και θάλασσα, το 8χρονο αγόρι βρέθηκε σε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου σε παρακείμενο beach bar, δίνοντας ένα ευχάριστο τέλος στην περιπέτεια της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση