GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμάνθα Φοξ: Το σύμβολο του σεξ του '80 κατηγορεί νεκρό popstar για σεξουαλική επίθεση - ΒΙΝΤΕΟ

Επανέρχεται στις καταγγελίες εναντίον του νεκρού popstar Ντέιβιντ Κάσιντι η Σαμάνθα Φοξ, η οποία επανέλαβε ότι ο τραγουδιστής της είχ...

Επανέρχεται στις καταγγελίες εναντίον του νεκρού popstar Ντέιβιντ Κάσιντι η Σαμάνθα Φοξ, η οποία επανέλαβε ότι ο τραγουδιστής της είχε επιτεθεί σεξουαλικά, το 1985, όταν η ίδια ήταν μόλις 19 ετών.

Όλα συνέβησαν έπειτα από το γύρισμα του βίντεο για το single του Romance. Πλέον, στα 54 της χρόνια, η Σαμάνθα Φοξ, πάλαι ποτέ σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του '80, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Channel 4 "Page 3: The Naked Truth" που προβλήθηκε την Πέμπτη το βράδυ, περιέγραψε τη φερόμενη επίθεση από τον αείμνηστο καλλιτέχνη. Ήταν το 2017 την πρώτη φορά που διατύπωσε δημοσίως τις καταγγελίες της, λέγοντας ότι ο Κάσιντι της επιτέθηκε σεξουαλικά στην τουαλέτα ενός εστιατορίου. "Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα είδωλά μου όταν ήμουν επτά η οκτώ χρονών. Ήμουν τεράστια θαυμάστρια. Κάναμε τη φωτογράφιση, ήταν πολύ... ενθουσιασμένος, δεν θέλω να πω περισσότερα επ' αυτού. Ίδρωνε πάνω μου. Σκεφτόμουν "ουάου, αυτός είναι ο τύπος που τον είχα περί πολλού"" είπε στο ντοκιμαντέρ η Φοξ και συνέχισε σημειώνοντας ότι ο Κάσιντι την κάλεσε μαζί με τον πατέρα της για δείπνο σε εστιατόριο στο Τσέλσι. Είπε ότι συμφώνησε για να μην αντιληφθεί κάτι ο πατέρας της. "Πήγαμε για δείπνο μαζί με τον πατέρα τους και ανθρώπους της δισκογραφικής εταιρείας. Πήγα στο μπάνιο και ήρθε κατευθείαν πίσω μου και με έσπρωξε στον τοίχο. Προσπάθησε να χώσει τη γλώσσα του στο στόμα μου και να κολλήσει το κορμί του πάνω μου. Ξέφυγα, πήγα κατευθείαν στο τραπέζι όπου ήταν ο μπαμπάς μου. Δεν του είπα τίποτα. Φοβόμουν να του μιλήσω γιατί δεν θα του άρεσε και τόσο πολύ! Με τίποτα!".Ο Κάσιντι που έγινε πασίγνωστος στο σόου της δεκαετίας των '70s "The Partridge Family" πέθανε το 2017, στα 67 του και λέγεται ότι είχε ανάγκη από μεταμόσχευση ήπατος.

Η Φοξ είχε ισχυριστεί παλαιότερα ότι ο Κάσιντι είχε χουφτώσει το στήθος της στην ίδια επίθεση που περιέγραψε και στο ντοκιμαντέρ και προσπάθησε να βάλει το χέρι του κάτω από τη φούστα της. Αλλά αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία της πριν από τρία χρόνια, ότι τον κλώτσησε στη βουβωνική χώρα. Μιλώντας παλαιότερα στην Daily Star, η Φοξ είχε πει: "Με σόκαρε. Ήμουν τεράστια θαυμάστρια και αγαπούσα το σόου"The Partridge Family". Είχα ένα τεράστιο πόστερ στο δωμάτιό μου με τον Ντέιβιντ Κάσιντι και τον φιλούσα κάθε βράδυ προτού πάω για ύπνο. Όταν με άρπαξε και έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα μου, τον κλώτσησα στα μπ@@@@@α και θα έκανα το ίδιο και σήμερα". Όπως ισχυρίζεται η Φοξ, η φερόμενη επίθεση έγινε τον Μάιο του 1985 όταν της ζητήθηκε να συμμετέχει στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι του "Romance". Αλλά όταν της ζητήθηκε να γδυθεί από τη μέση και πάνω, η Φοξ αισθάνθηκε αηδιασμένη άφού αντιλήφθηκε ότι ο σταρ είχε ερεθιστεί στη διάρκεια των γυρισμάτων. "Ο Ντέιβιντε έδειχνε να τραβά σε μάκρος το γύρισμα, που πήρε μια αιωνιότητα, και ήταν ερεθισμένος σε όλη τη διάρκεια, κάτι που δεν έκρυψε".

\

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση