GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: "Κύμα" συμπαράστασης στην οικογένεια της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκίνηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η ιστορία της 9χρονης μαθήτριας από τη Ρόδο, η οποία λιποθύμησε από την πείνα έξω από φούρνο...

Συγκίνηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η ιστορία της 9χρονης μαθήτριας από τη Ρόδο, η οποία λιποθύμησε από την πείνα έξω από φούρνο του νησιού. Η μητέρα του κοριτσιού, μίλησε την Τετάρτη στο MEGA, περιγράφοντας την τραγική οικονομική κατάσταση την οποία βιώνει η οικογένεια.

«Μου λέει ‘μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας σκεφτούν;’ Τα έβλεπα στην τηλεόραση και θλιβόμουν και να που έφτασα και εγώ σε αυτήν την κατάσταση», είχε δηλώσει με τα λόγια της μητέρας να κινητοποιούν απ' ό,τι φαίνεται εκατοντάδες πολίτες που ζητούν να σταθούν στην οικογένεια όπως μπορούν.

Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια, έχουν προκαλέσει κύμα συμπαράστασης από απλούς πολίτες. Αρκετοί από αυτούς προθυμοποιούνται να καλύπτουν τα έξοδα σίτισης και το ρεύμα του σπιτιού που ζουν οι μητέρα και οι δύο κόρες της.

Γεμάτη ευγνωμοσύνη, η μητέρα της 9χρονης ευχαριστεί όλον τον απλό κόσμο που την πλησιάζει για να της δώσει κουράγιο. «Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο για τη συμπαράσταση και ό,τι έχει κάνει για μένα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση