GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Anonymous: Καταγγελία-βόμβα για τον θάνατο της Νταϊάνα

Ξεσπαθώνουν οι Anonymous με αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ. Οι γνωστοί χάκερ απειλούν ανοικτά τον Αμερικανό Πρόεδρο, ...

Ξεσπαθώνουν οι Anonymous με αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ. Οι γνωστοί χάκερ απειλούν ανοικτά τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορούν το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολις για συστηματική βία κατά των πολιτών, αλλά και για περιπτώσεις διαφθοράς με εμπλεκόμενους κορυφαίους αξιωματικούς και θεσμικούς εκπροσώπους της Πολιτείας, ενώ καταγγέλλουν ότι ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα δολοφονία που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.
Σύμφωνα με tweet της ομάδας «Anonymous», η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μάθει για ένα κύκλωμα trafficking στο οποίο εμπλεκόταν η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και προσπαθούσε να συλλέξει μαρτυρίες θυμάτων για να αποκαλύψει τα έκτροπα.Οι «Αnonymous» ισχυρίζονται ότι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δολοφόνησε την Νταϊάνα στις 31 Αυγούστου του 1997 κι ότι το αυτοκινητιστικό δυστύχημα ήταν στημένο.
Σύμφωνα με τους «Anοnymous», αν η κυβέρνηση Τραμπ δεν είναι σε θέση να αποδώσει δικαιοσύνη, τότε εκείνοι θα αναλάβουν δράση και θα βγάλουν στη φόρα όλα τα εγκλήματα που κρύβει.
H γνωστή διεθνώς ομάδα χάκερ με τη χαρακτηριστική μάσκα του Γκάι Φοκς από την ταινία «V» for Vendetta επιστρέφει για να δηλώσει τη συμπαράστασή της στους διαδηλωτές απέναντι στην αστυνομική βία και να καταγγείλει με τη σειρά της την αποτρόπαιη δολοφονία του 46χρονου Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό.
Δείτε το tweet:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση