GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μύκονος: Ανοικτό το γνωστό beach bar με τις εικόνες συγχρωτισμού - Άσκησε έφεση ο ιδιοκτήτης - ΒΙΝΤΕΟ

Ανοιχτό θα παραμείνει για τουλάχιστον ακόμη δύο ημέρες το beach bar στη Μύκονο όπου τις προηγούμενες ημέρες καταγράφηκαν εικόνες συγχ...

Ανοιχτό θα παραμείνει για τουλάχιστον ακόμη δύο ημέρες το beach bar στη Μύκονο όπου τις προηγούμενες ημέρες καταγράφηκαν εικόνες συγχρωτισμού, καθώς ο ιδιοκτήτης άσκησε έφεση κατά της απόφασης για λουκέτο και πρόστιμο.

Σημειώνεται ότι ο νόμος έδινε το δικαίωμα επτά ημερών ώστε να υποβάλει ένσταση ο ιδιοκτήτης, ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης ως αρμόδιος υπουργός υπέγραψε πράξη με την οποία ανατρέπεται αυτή η απόφαση. Παρόλα αυτά, ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Φτελιά, είχε προλάβει να ασκήσει την έφεση.

Το beach bar είναι ανοιχτό, ωστόσο με λιγότερο κόσμο, μιας και τελείωσε και το τριήμερο.

Η είδηση έχει θορυβήσει το νησί, ενώ εχτές πραγματοποίησαν πολύωρη σχετική σύσκεψη οι επιχειρηματίες της Μυκόνου, οι οποίοι αναφέρουν ότι προτεραιότητα για τους Μυκονιάτες είναι η υγεία των τουριστών, κάτι που θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν και οι ίδιοι.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση