GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρυλικός πορνοστάρ κατηγορείται για βιασμό τριών γυναικών - Πώς τον εκθέτει συνάδελφός του -BINTEO

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν εναντίον του θρυλικού πορνοστάρ και ανθρώπου του ροζ θεάματος Ρον Τζέρεμι ο οποίος φέρεται να βίασε τρεις γυν...

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν εναντίον του θρυλικού πορνοστάρ και ανθρώπου του ροζ θεάματος Ρον Τζέρεμι ο οποίος φέρεται να βίασε τρεις γυναίκες και να επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία τέταρτη. Η πορνοστάρ που δημοσιοποίησε τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση το 2016, Τζίντζερ Μπανκς υποστήριξε ότι έχει μιλήσει ήδη σε πενήντα άλλα θύματα, σύμφωνα με μια αναφορά. Η Τζίντζερ ισχυρίζεται ότι ο Τζέρεμι τη χούφτωσε τη βραδιά των βραβείων των ταινιών ενηλίκων το 2016. Τον Ιούνιο του 2017 κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο YouTube όπου αναφερόταν στις καταγγελίες πολλών γυναικών για σεξουαλική επίθεση ενώ προειδοποιούσε άλλες γυναίκες στον χώρο για το γεγονός ότι ο Τζέρεμι... άπλωνε πολύ τα χέρια του. Η 30χρονη πορνοστάρ, με την απαγγελία κατηγοριών στον πρώην πορνοστάρ είπε ότι αισθάνεται δικαιωμένη. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Λος Άντζελες, ο 67χρονος θρυλικός πορνοστάρ κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών και τη σεξουαλική επίθεση σε μια τέταρτη από το 2014 έως τον Ιούλιο του 2019, κατηγορίες που επισείουν ποινή φυλάκισης έως 90 έτη. Το πρωί της Παρασκευής θα εμφανιστεί και πάλι ενώπιον του δικαστή. Κρατείται με εγγύηση 6,6 εκατ. δολαρίων.

Η Μπανκς, μιλώντας στη The US Sun, είπε: ¨Οι άνθρωποι πήγαιναν κοντά του και ήταν πράγματι πολύ ενθουσιασμένοι που γνώριζαν τον Ρον Τζέρεμι και του ζητούσαν να βγάλουν φωτογραφία. Αλλά ο Τζέρεμι, γνωστός ως "Σκαντζόχοιρος" τους χούφτωνε ή έβαζε το κεφάλι του μέσα στο στήθος τους. Μερικές φορές κορίτσια έσκυβαν στο κινηματογραφικό σετ και εκείνος διείσδυε. Το χούφτωμα είναι πολύ παρόμοια ιστορία. Ειλικρινά μου φαίνεται πως αν συνάντησες τον Ρον Τζέρεμι και δεν σε άγγιξε ανάρμοστα, είσαι στη μειονότητα".

Από τη στιγμή που ανέβασε το βίντεό της στο YouTube, η Μπανκς λέει ότι άκουσε 50 νόμιμες από πρώτο χέρι μαρτυρίες γυναικών που λένε ότι έπεσαν θύματα του Τζέρεμι, που το πραγματικό του όνομα είναι Ρόναλντ Τζέρεμι Χάιατ. "Αισθάνομαι δικαιωμένη καθώς τόσο πολλοί άνθρωποι πάντα τον υπερασπίζονταν. Επίσης άλλη πορνοστάρ είχε καταγγείλει τον Τζέρεμι από το 2016. Η Miss Lollipop είπε ότι "φωνάζουμε γι' αυτόν από το 2016 και κάποιοι απαντούσαν "και τι περίμενες"". Ο δικηγόρος του Τζέρεμι υποστηρίζει ότι ο πελάτης του είναι εντελώς αθώος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση