GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλή: Γιατί η Βούλτεψη έτρεχε με… φωτογραφία Τσίπρα-Όρμπαν - Άγριος καβγάς με Τζανακόπουλο

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για μία φωτογραφία που απεικόνιζε τον πρόεδρο...

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για μία φωτογραφία που απεικόνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για το άσυλο ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος ευχαρίστησε μία σειρά από χώρες που συνεργάζονται με την Ελλάδα στο προσφυγικό. Κάπου εκεί επενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Άρχισε να φωνάζει «την Ουγγαρία του Όρμπαν ξέχασες» με τη συγκεκριμένη φράση να αποτελεί την αφορμή της έντασης.
Η Σοφία Βούλτεψη σηκώθηκε από τη θέση της και αφού πλησίασε τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να δείχνει στο κινητό της μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν.
Αν και ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Χαράλαμπος Αθανασίου, προσπάθησε να την επαναφέρει στην τάξη κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στα πλάνα που ακολουθούν, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος στο προεδρείο με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να επιστρέφει στη θέση της.
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση