GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζίμι Κίμελ-Ματ Ντέιμον: Οι «άσπονδοι εχθροί» έκαναν πλάκα με τη γυναίκα του Τζίμι - ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ συνεχίζει να συντηρεί μια "κόντρα" με τον Ματ Ντέιμον, που είναι φυσικά αστείο. Αυτή η "...

Ο γνωστός παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ συνεχίζει να συντηρεί μια "κόντρα" με τον Ματ Ντέιμον, που είναι φυσικά αστείο. Αυτή η "κόντρα" κρατάει για πολλά χρόνια. Ο παρουσιαστής αντιπαθεί, υποτίθεται, τον ηθοποιό και ο Ντέιμον θέλει απεγνωσμένα να πάει ως καλεσμένος στο Jimmy Kimmel Live (έχει πάει μέχρι και μεταμφιεσμένος) και με την πρώτη ευκαιρία να πάρει και τη θέση του οικοδεσπότη της εκπομπής.
«Κάνω αυτή την εκπομπή σχεδόν 18 χρόνια. Έχω κάνει 3.130 εκπομπές, θέλω να περάσω κι άλλο χρόνο με την οικογένειά μου, από τη Δευτέρα θα παρουσιάζουν άλλοι την εκπομπή μου για 1-2 μήνες» είπε. Όταν ξαφνικά μέσα από την κρεβατοκάμαρά του εμφανίστηκε να βγαίνει ο Ματ Ντέιμον φορώντας μπουρνούζι.
«Περιμένω στην κρεβατοκάμαρά σου εδώ και 3 μήνες για να βγω στον αέρα» ακούγεται να λέει ο Ματ Ντέιμον, λίγο πριν εμφανιστεί στην πόρτα του δωματίου και η γυναίκα του Τζίμι Κίμελ φορώντας επίσης μπουρνούζι και έχοντας ένα μπουκάλι ουίσκι στο χέρι.
«Γιατί είναι η γυναίκα μου στο δωμάτιο μαζί σου;» ρωτάει ο Τζίμι Κιμέλ κι ο Ματ Ντέιμον απαντάει: «Εσύ γιατί νομίζεις ότι είναι μαζί μου;».
Ακολουθούν πολλά μπιπ μέχρι το βίντεο να καταλήξει με τον Ματ Ντέιμον να λέει στον Τζίμι Κίμελ: «Σκασίλα μου που θα πας εσύ διακοπές, εγώ πηγαίνω με τη γυναίκα σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση