GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία Μακρή: Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα - "Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει" - ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε η σύζυγός του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα λίγες μέρες πριν την έναρξη της δίκης για τη δολοφονία του συζύγου της ...

Ξέσπασε η σύζυγός του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα λίγες μέρες πριν την έναρξη της δίκης για τη δολοφονία του συζύγου της στις 31 Οκτωβρίου του 2018 μπροστά στο σπίτι τους στη Βούλα. Το γνωστό μοντέλο μετρά τα λεπτά ως την προσεχή Τετάρτη (1/7) που ξεκινά η δίκη των εκτελεστών του άνδρα της και θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που σκότωσε τον πατέρα των παιδιών της.
Σε δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ζητεί την παραδειγματική τιμωρία των δύο ανδρών που έχουν συλληφθεί, για να αισθανθεί, όπως αναφέρει η ίδια και τα παιδιά της, λίγο καλύτερα.
«Εκτός από σκληροί δολοφόνοι, είναι αμετανόητοι και θρασείς», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Άνθρωποι που ζούσαν με άλλα ονόματα και έχουν απελαθεί από τον Καναδά για πράξεις βίας, προσπαθούν να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως αγγέλους».
«Τα στοιχεία εναντίον τους είναι συντριπτικά», είπε ακόμη η κα. Καρύδα και επισήμανε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση