GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορωνοϊός... Ιταλία: Θεραπευτική διακυβέρνηση του κεφαλαίου;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Είναι ακόμη καλύτερο εάν ο εχθρός μας επιτίθεται βίαια και μας χρωματίζει με...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Είναι ακόμη καλύτερο εάν ο εχθρός μας επιτίθεται βίαια
και μας χρωματίζει με...
σκοτεινά χρώματα
και χωρίς ούτε μια σκιά αρετής,
καθώς αυτό δείχνει ότι όχι μόνο έχουμε σχεδιάσει μια
σαφή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του εχθρού και εμάς,
αλλά έχουμε επίσης αξιοσημείωτες επιτυχίες στο έργο μας»
Μάο Τσε Τουνγκ

Σχετικό: Κορονοϊός... Ιταλία... Zangrillo: «Ο Covid δεν υπάρχει πλέον, κάποιος τρομοκρατεί τη χώρα»!

Πολεμικές συνθήκες στη γειτονική Ιταλία προκάλεσε ο Καθηγητής κι Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Σαν Ραφαέλε Milan Zangrillo, Διευθυντής Αναισθησιολογίας κι Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.
Οι διεθνείς αντιδράσεις κι επιθέσεις εναντίον του μετατρέπονται σε χειμάρρους... βολές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (δηλαδή ο οργανισμός του Bill Gates και των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών), όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα και καθεστωτικούς "επιστήμονες".

 

Ο καθηγητής Zangrillo κι αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Σαν Ραφαέλε, επιμένει και μεταξύ πολλών επισημαίνει: «Κρίμα που λόγος της επιστήμης πυροδοτεί αυτού του τύπου αντίδραση. Ο Ιός είναι κλινικά μηδαμινός, λυπάμαι πολύ για τις αντιδράσεις».
Το "πρόβλημα" είναι τεράστιο γιατί ο καθηγητής Zangrillo δεν ανήκει στο λεγόμενο "αντιεμβολιαστικό" κίνημα, ούτε στους λεγόμενους "συνωμοσιολόγους", ούτε σε κάποιο εθνικοκυριαρχικό πολιτικό κίνημα ή κόμμα, μάρτυρας του Ιεχωβά, θρησκόληπτος κι ότι χαρακτηρίζει το "σύστημα" όσους έχουν διαφορετική άποψη. Είναι ένας κορυφαίος Πανεπιστημιακός γιατρός που έδωσε στην πρώτη γραμμή τη μάχη εναντίον της επιδημίας του κορωνοϊού μέσα στο νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο.

Ο Luca Zaia, Περιφερειάρχης του Βένετο [σημ. το ιταλικό εθνικό σύστημα υγείας έχει υποστεί τις 37 ΟΔΗΓΙΕΣ-περικοπές, όπως σε όλες της χώρες της Ε.Ε., αλλά και υλοποίησε από τις πρώτες χώρες την Ευρωπαϊκή οδηγία αποκέντρωσης αρμοδιοτήτων κι η πολιτική της Υγείας σε νοσοκομεία-περίθαλψη είναι ευθύνη της Αυτοδιοίκησης-Περιφέρειας], ακροδεξιός και μέχρι σήμερα θαυμαστής του ηγέτης της Λέγκας του Βορρά Umberto Bossi, αλλά και πρώην υπουργός Γεωργίας του Μπερλουσκόνι, ξεσπάθωσε και ζητεί νομοθεσία αντίστοιχη της λεγόμενης "αντιρατσιστικής νομοθεσίας" που επέβαλε η Ε.Ε. σε όλες τις χώρες μέλη της και στην Ελλάδα.
Luca Zaia, Περιφερειάρχης του Βένετο, στην κρατική τηλεόραση (Rai Tre): «Όσοι αρνούνται τον κορωνοϊό θα πρέπει να τιμωρηθούν όπως εκείνοι που αρνούνται το Σοά» (Zaia: chi nega il coronavirus va punito come chi nega la Shoah). "Shoah" (Σοά) στην εβραϊκή γλώσσα σημαίνει "αφανισμός", δηλαδή το "Ολοκαύτωμα" για την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Ο Περιφερειάρχης Luca Zaia, αντί να μιλήσει για το πως οι Περιφέρειες παρέδωσαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, σε επιχειρηματίες που βαπτίστηκαν "κλινικάρχες" (γνωστή ευρωπαϊκή οδηγία που εφαρμόστηκε και στην Ελλάδα... αχ αυτή η "απελευθέρωση επαγγελμάτων" των δεξιών κι "αριστερών" μνημονίων), για τις μηνύσεις από συγγενείς θανόντων, την υλοποίηση της εντολής του ιταλικού υπουργείου Υγείας για απαγόρευση νεκροψιών, τις αγωγές μικρομεσαίων, επαγγελματιών κι ανέργων που οδηγήθηκαν στην εξαθλίωση, απαιτεί ποινικές διώξεις εναντίον Πανεπιστημιακών για τις μελέτες τους. Μεταξύ άλλων επισημαίνει:
«Έχουμε γεμίσει από αυτούς που επικαλούνται πως η γη είναι επίπεδη, άνθρωποι που αρνούνται το Σοά. Εγώ λέω πως χρειαζόμαστε έναν αυστηρό νόμο εναντίον εκείνων που αρνούνται τα αυτονόητα...».

Ένα τεράστιο κι αμείλικτο ερώτημα πλανάται σήμερα στην Ιταλία: «Πόσοι άνθρωποι θα είχαν σωθεί αν δεν υπήρχε η απαγόρευση νεκροψιών από το Ιταλικό Υπουργείο Υγείας... Γιατί απαγορεύτηκαν οι νεκροψίες κι έγιναν κατά παράβαση του Διατάγματος-εγκυκλιου από Γιατρούς που ο όρκος του Ιπποκράτη ήταν υπεράνω των εντολών;»
Το Διάταγμα-εγκύκλιος του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας που απαγόρευσε τις νεκροψίες, παρά την αντίθεση της ιατρικής κοινότητας που τόνιζε πως δεν υπάρχει κίνδυνος διάδοσης του ιού από νεκροψία: ΕΔΩ
Με την ευκαιρία... στην Ελλάδα δόθηκαν εντολές από τον σεβαστό καθηγητή και Κυβερνητικό Επίτροπο κ. Τσιόρδα, να γίνουν νεκροψίες σ' αυτούς που υπήρχε έστω υπόνοια ότι έχουν πεθάνει από κορωνοϊό;
Οι Έλληνες νοσοκομειακοί γιατροί που έδωσαν τις μάχες εναντίον του "αόρατου εχθρού"... μπορούν να ενημερώσουν, θα μιλήσουν; Μήπως με τις νεκροψίες -έγιναν;- δεν θα ήταν τόσο πολύ αόρατος ο εχθρός;
[κάποιοι γιατροί θα βρεθούν, να μιλήσουν με επιχειρήματα ώστε να καταλάβουμε ποιοι τελικά είναι οι "συνωμοσιολόγοι" και ποιοι υπηρετούν τον Άνθρωπο και τον όρκο του Ιπποκράτη;]
Τι συνέβη στην Ιταλία; (μεταφράζοντας όρους χωρίς ιατρικές γνώσεις ορολογίας)
Στην πιο κρίσιμη καμπή της μάχης εναντίον του φονικού ιού, παρά την απαγόρευση του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας και των "επιστημόνων" της κυβέρνησης, κάποιοι Γιατροί (με Γ κεφαλαίο, όπως Ιπποκράτης), προχώρησαν σε νεκροψίες πτωμάτων ασθενών που πέθαναν κατά τη διάρκεια της "πανδημίας", ώστε ν' αποκτήσουν επιστημονική άποψη για θεραπείες κι αντιμετώπιση του ιού.
Χάρη σε αυτές τις νεκροψίες, ήταν δυνατόν να ανακαλύψουν ότι η πρώτη επίδραση του Covid- 19 είναι η Διάχυτη Ενδοαγγειακή Πήξη. Δηλαδή, ο σχηματισμός εξογκωμάτων στο αίμα και η θρόμβωση. Μόνον αργότερα και σε περιπτώσεις ανθεκτικές στη θεραπεία κατά της θρόμβωσης, προχωρούσε σε Διπλή ή αμφίπλευρη Πνευμονία.
Έτσι οι "συνωμοσιολόγοι" κατάλαβαν ότι οι ακολουθούμενες θεραπείες με βάση τον μηχανικό αερισμό σε εντατική θεραπεία ήταν αντενδεικνυόμενες. Επομένως, μπορεί να συναχθεί -αλλά τα δεδομένα λείπουν και ίσως να λείπουν για πάντα- ότι έως ότου η αποκαλυπτική ανακάλυψη μετά την πραγματοποίηση ορισμένων νεκροψιών, οι επιπλοκές από το Covid- 19 προκλήθηκαν σε κάποιο βαθμό από λανθασμένες διαγνώσεις και, κατά συνέπεια, ανεπαρκή θεραπεία.
Το μεγάλο ερώτημα που σίγουρα θα απασχολήσει την Ιταλική Δικαιοσύνη (καμία σχέση με την εγχώρια), είναι ποιοι και γιατί, με ποιο επιστημονικό κριτήριο και στόχο, εξέδωσαν εγκύκλιο στις 22 Φλεβάρη κι επανάληψή της στις 17 και 19 Μάρτη, όπου στο τμήμα C, με τίτλο Τεστ νεκροψίας και διαγνωστικά ευρήματα, επισημαίνεται στην παράγραφο 1: «Για ολόκληρη την περίοδο της φάσης έκτακτης ανάγκης, δεν πρέπει να πραγματοποιούνται νεκροψίες ή διαγνωστικά ευρήματα σε επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid- 19, τόσο εάν πέθαναν ενώ εισήχθησαν σε νοσοκομειακό θάλαμο, ή εάν πέθαναν στο σπίτι τους».
Στο σημείο 2, με αφορμή μια πιθανή δικαστική αίτηση νεκροψίας συγγενούς, ή γιατρού για μελέτη, δηλαδή το αίτημα για δικαστική εντολή νεκροψίας, μια εγκύκλιος καταργεί το Σύνταγμα, τους Νόμους και τους Δικαστές: «Η δικαστική αρχή θα είναι σε θέση να αξιολογήσει, με δική της αυτονομία, τη δυνατότητα να περιοριστεί η αξιολόγηση στην εξωτερική επιθεώρηση του πτώματος σε όλες τις περιπτώσεις όπου η νεκροψία δεν είναι απολύτως απαραίτητη...».

Μεγάλες "ανησυχίες" στις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες (Big Pharma) και τον "φιλάνθρωπο-εμβολιαστή" Bill Gates. Αν "σπάσει" η αλυσίδα στην Ιταλία... θα είναι μεγάλα τα προβλήματα για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς... "είναι πολλά τα λεφτά Άρη", όπως λέει κι ο Σ. Καλογήρου.

Ilaria Capua... τη Big Pharma- "μην την κλαις... Νά τη, πετιέται αποξαρχής κι αντρειεύει και θεριεύει..."
Κορωνοϊός, Ilaria Capua: "Το εμβόλιο θα έρθει, αλλά θα είναι υποχρεωτικό" (Coronavirus, Ilaria Capua: "Vaccino arriverà, ma andrà reso obbligatorio").
Αυτό δηλώνει η κυρία Ilaria Capua, "διευθύντρια του One Health Center of Excellence" της Φλόριντα (ΗΠΑ), πρώην βουλευτής στο κόμμα που είχε ιδρύσει ο Mario Monti, δοτός πρωθυπουργός της Ιταλίας την εποχή του δικού μας Παπαδήμου.
Τόσο ο κύριος Monti, όσο κι ο κύριος Παπαδήμος, δοτοί πρωθυπουργοί Ιταλίας και Ελλάδας αντιστοίχως, σε μια περίοδο υποταγής στο 4ο Ράιχ... εντελώς συμπτωματικά, τυχαία και συνωμοσιολογικά... είναι αδελφοί στη μασονική στοά Trilateral Commission.

Σε διαδικτυακό "σεμινάριο" του Ιδρύματος "The European House - Ambrosetti", γνωστό και στην Ελλάδα το Ίδρυμα Ambrosetti στο Κόμο, εκεί που καλούν τους πολιτικούς για να τους διδάξουν τι πρέπει να κάνουν για να γίνουν πρωθυπουργοί [Βλέπε για το Ίδρυμα του Κόμο σε: (1). Η μυστική διπλωματία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ  (2). Η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" για την αντιμετώπιση "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού"!  (3). "Σύνδρομο Τσίπρα" και στην Ιταλία!  (4). Ο νέος αρχηγός του Κινήματος 5 Αστέρων κι υποψήφιος πρωθυπουργός της Ιταλίας... παύει να ζητάει έξοδο από το ευρώ], με θέμα «Η πορεία της επιστήμης και οι επιπτώσεις στην ανθρωπότητα» -ανησυχούν και στο Κόμο με την πανδημία του κορωνοϊού-, η πρώην βουλευτής Ilaria Capua, με την ιδιότητα της διεθνούς φήμης "ιολόγου", μεταξύ πολλών δηλώνει: «Είμαι πεπεισμένη ότι το εμβόλιο θα έρθει, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος λίγοι να το χρησιμοποιήσουν, εκτός εάν γίνει υποχρεωτικό μαζί με αυτό της γρίπης.... Πρέπει να βάλουμε τα χρήματα σε αυτό...».
πηγή: ειδησιογραφικό πρακτορείο "adnkronos"
Η κυρία Ilaria Capua, την οποία παρουσιάζουν όλα τα ΜΜΕ και τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως και το Ίδρυμα Ambrosetti του Κόμο ως "Ιολόγο"... είναι "Κτηνίατρος" [Βλέπε το επίσημο βιογραφικό της για σπουδές "Κτηνιατρίας" στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιταλικής Βουλής: ΕΔΩ].
Υπήρξε βουλευτής από το 2013 ως το 2016, διορισμένη (με λίστα, χωρίς σταυρό προτίμησης) με το κόμμα "Scelta Civica" που ίδρυσε ο "τεχνοκράτης" Mario Monti κι αυτό αρκεί, τα λέει όλα.
Όμως... η κυρία έχει πλούσια εμπειρία στα εμβόλια.
Το 2016 τέθηκε σε καθεστώς δικαστικής δίωξης για "διεθνή διακίνηση ιών".

«Όταν κάποιος κάθεται στον πούτσο μου, πρέπει να πεθάνει!» («Quando uno mi sta sul cazzo deve crepare!»)... έλεγε μεταξύ πάρα πολλών άλλων η "ιολόγος", για μια φαρμακευτική εταιρία που ασκούσε κριτική στο εμβόλιο της, το "Diva", την πρώτη στρατηγική εμβολιασμού κατά της γρίπης των πτηνών.
Αυτές οι τηλεφωνικές συνομιλίες της κυρίας κτηνιάτρου, που με νόμιμη δικαστική άδεια κατέγραψαν οι καραμπινιέροι Nas (επιστημονικό σώμα εντός των καραμπινιέρων), αποτελούν ένα "κόσμημα" για το τι συμβαίνει σε βάρος Ανθρώπων από τις πολυεθνικές φαρμάκων.
Περισσότερα "συνωμοσιολογικά" για τη δικαστική ΕΡΕΥΝΑ στο φάκελο: «Η μυστική μπίζνα των πωλήσεων ιών που αφορούν εταιρίες και εμπόρους... Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 230 εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν για φάρμακα που έμειναν στις αποθήκες» ("Il business segreto della vendita dei virus che coinvolge aziende e trafficanti"... "IL CASO 230 MILIONI SPESI PER MEDICINE TENUTE IN CANTINA").
Όταν είσαι βουλευτής και μάλιστα του Mario Monti, μόνον μια "έξοδος διαφυγής" από την παραπομπή σε δίκη κι αυτό συμβαίνει: η υπόθεση αφαιρείται από την εισαγγελία της Ρώμης και ανατέθηκε σ' εκείνη της Βενετίας.
Η έρευνα των εισαγγελέων στη Ρώμη στην οποία εμπλεκόταν η κτηνίατρος-βουλευτής με τον σύζυγό της, ξεκίνησε από μια έκθεση που συγκέντρωσε άλλα 36 άτομα, επισημαίνοντας τις εμπορικές επιχειρήσεις και τις συγκρούσεις συμφερόντων που κρύβονται πίσω από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία, περιγράφοντας με τεκμηριωμένα γεγονότα και τηλεφωνικές συνομιλίες, πως πλούτισε με την γρίπη των πτηνών η Big Pharma, αλλά και την εμπλοκή πολλών χωρών εκτός της Ιταλίας.
Τεράστιο ενδιαφέρον κι άκρως επίκαιρο για το πως και ποιους χρησιμοποιούν οι πολυεθνικές, ώστε να διογκώνουν κινδύνους, ν' αγοράζονται εμβόλια που μένουν σε αποθήκες και να πλουτίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες, επιστήμονες και πολιτικοί από αυτό το μαφιόζικο "παιχνίδι" θανάτου.
Εμπεριστατωμένη έρευνα εκείνης της εποχής (Ιούλης 2016): «Διακίνηση ιών, η Capua απαλλάχθηκε. Ωστόσο, οι τηλεφωνικές συνομιλίες αποκαλύπτουν τη μεγάλη οικονομική επιχείρηση - "Χωρίς σημείο για να προχωρήσουμε". για τον ιολόγο της Πάντοβα. Ωστόσο, η έρευνα των Nas αναδεικνύει τις εμπορικές επιχειρήσεις και τις συγκρούσεις συμφερόντων που κρύβονται πίσω από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Και τεκμηριώνει με στοιχεία πως η γρίπη των πτηνών έχει πλουτίσει τη Big Pharma.» (Traffico dei virus, Capua prosciolta. Ma le intercettazioni svelano il grande business - 'Non luogo a procedere' per la virologa padovana. Ma l'inchiesta dei Nas mette in risalto gli affari e i conflitti di interessi celati dietro emergenze sanitarie. E racconta con dati di fatto quanto l’aviaria abbia arricchito Big Pharma).
Μετά από αυτόν τον εξευτελισμό, η κτηνίατρος παραιτείται από βουλευτής και μεταβαίνει για εργασία στις ΗΠΑ (sic!), στη χώρα που είχε συνεισφέρει και συνδράμει με τεκμήρια την παραπομπή της κυρίας και των συνεργαζόμενων μαζί της στη δικαιοσύνη.
Τώρα, πως ξαφνικά το Ίδρυμα του Κόμο "The European House - Ambrosetti" αναδεικνύει ως ειδική "Ιολόγο" για τα εμβόλια την "εξαφανισμένη" κυρία Ilaria Capua και μάλιστα εκ των ΗΠΑ... μάλλον είναι σκέψεις για συνωμοσιολόγους.

"Συνωμοσιολογικά σενάρια"
- "Capital", 7 Σεπτέμβρη 2014: Τι συζήτησαν Τσίπρας με Χίλαρι Κλίντον στο Κόμο
- "Ελευθεροτυπία", 5 Σεπτέμβρη 2014: Στην Ιταλία βρίσκεται και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του 40ού Φόρουμ που διοργανώνει το ίδρυμα Ambrosetti-The European House...
Οι "συνωμοσιολόγοι" έγραφαν τότε: Ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη... ο αυριανός πρωθυπουργός θα απολαμβάνει στη Villa d’Este, τα σεμινάρια για τη νέα παγκόσμια διακυβέρνηση, υπό την διεύθυνση των Goldman Sachs, J.P. Morgan και του "αριστερού" σιωνιστή εγκληματία πολέμου Πέρες!
Έτσι το 2014 (5, 6 και 7 Σεπτέμβρη), την ημέρα της μεγάλης κινητοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εναντίον της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας παρακολουθούσε το σεμινάριο στο Κόμο ("The European House - Ambrosetti"), για το τι πρέπει να κάνει ώστε να γίνει πρωθυπουργός. Λίγοι "συνωμοσιολόγοι" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το επισήμαναν, όμως ακόμη κι ο Λαφαζάνης βγήκε με φοβερές και τρομερές δηλώσεις υπερασπιζόμενος τις επιλογές του αρχηγού του. "Είναι τιμητικές για τον ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες προσκλήσεις, δείχνουν πόσο υπολογίζουν πλέον όλοι τον ΣΥΡΙΖΑ"... "Τι πειράζει να πηγαίνουμε και να λέμε τις θέσεις μας οπουδήποτε;"...

Το "κερασάκι στην τούρτα"!
«Κυκλοφόρησε (χθες) στην Ιταλία η εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα Coronavirus "Άνοσος"
App Άνοσοι (App Immuni): διαθέσιμο από χθες στα καταστήματα Apple και Google... η νέα εφαρμογή που χρειάζεται για να εντοπίζονται τα κρούσματα από τον κορωνοϊό...»... το νέο "μέτρο προστασίας του λαού" και δεν πρόκειται για επιστημονική φαντασία, ή συνήθη "συνωμοσιολογία"...
Η κυβέρνηση εργάζεται για τη σωτηρία του λαού και ενημερώνει:
«Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Άνοσοι (Immuni) από όλη την Ιταλία, διαθέσιμη δωρεάν στα καταστήματα Apple και Google. Πρόκειται για μια καινοτόμο τεχνολογική υποστήριξη που ενώνει τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19. Αναπτύχθηκε σύμφωνα με την ιταλική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η εφαρμογή τώρα θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε τις επαφές που ενδέχεται να έχουν εκθέσει ένα άτομο σε κίνδυνο μετάδοσης. Οι περιφερειακές υπηρεσίες υγείας θα μπορούν σταδιακά να ενεργοποιούν ειδοποιήσεις εφαρμογών. Ξεκινώντας από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, οι περιοχές Abruzzo, Liguria, Marche και Puglia. Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων που αποφασίζουν να κατεβάσουν την εφαρμογή προστατεύουν τον εαυτό τους και τα άτομα που συναντούν. Το Άνοσοι εξυπηρετεί τους χρήστες κινητών τηλεφώνων για να λαμβάνουν ειδοποίηση για οποιαδήποτε έκθεση σε κορωνοϊό. Δεν υπάρχουν ονόματα και άλλα στοιχεία που μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητα του θετικού ατόμου, ή αυτών που είχαν επαφή μαζί τους, αλλά αλφαριθμητικούς κωδικούς, σε ολόκληρο το σύστημα της εφαρμογής. Η χρήση της εφαρμογής, εθελοντική, έχει ως σκοπό την αύξηση της ασφάλειας στη φάση ανάκτησης των δραστηριοτήτων...».

Ποιοι βρίσκονται πίσω από την σήμερα "εθελοντική" συμμετοχή app ‘Άνοσοι’; Μα φυσικά οι διαχρονικά προστατευόμενοι από την εξουσία:

Από την οικογένεια Μπερλουσκόνι, τράπεζες, τραπεζίτες... μέχρι την "αριστερή" πολυεθνική Benetton... Να θυμηθούμε πως ο σημερινός πρωθυπουργός της Ιταλίας Κόντε, θα εθνικοποιούσε -εκτός από τα γιγάντια ποσά προστίμων, που δεν υπήρξαν ποτέ-, τους εθνικούς αυτοκινητόδρομους που έχουν εκχωρηθεί στην "αριστερή" Benetton, μετά την πολύνεκρη κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα; [Βλέπε σε: Η κατάρρευση γέφυρας στη Γένοβα... «Ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε…»!].

"Άνοσοι"... η app και στα iPhone στην πρώτη θέση.
Υπουργός Pisano [Paola Pisano, υπουργός Καινοτομιών]: "500 χιλιάδες χρήστες κατέβασαν την εφαρμογή, οι Ιταλοί κατάλαβαν"
Με σχόλιο του μαρξιστή Ιταλού φιλοσόφου Diego Fusaro: "Μπεεε! Μπεεε! Μπεεε!"

Παραμερίζοντας τις "συνωμοσιολογίες" για παραβίαση της προσωπικής ζωής του κάθε πολίτη, απόλυτο έλεγχο μετακινήσεων, συμμετοχή σε κινητοποιήσεις-διαδηλώσεις, απεργίες κ.α.π. -το πως εφαρμόστηκε πειραματικά σε Δήμο της Αγγλίας, όπου ούτε σε σουπερμάρκετ δεν μπαίνεις χωρίς την εφαρμογή και το κινητό, ας μην σχολιαστεί τώρα-, ή το πόσο διασφαλίζονται προσωπικά δεδομένα, προσωπική ζωή από τράπεζες, πολυεθνικές, ας σκεφτούμε κάτι απλό:
Βρισκόμαστε μαζί με άλλους επιβάτες σε ένα βαγόνι του μετρό, ενός λεωφορείου, τρένου, πλοίου, αεροπλάνου... τι θα συμβεί όταν ο συναγερμός αρχίσει να κτυπάει δαιμονισμένα για να μας προστατεύσει από τον κίνδυνο, δηλαδή είναι ανάμεσά μας κάποιος/α με κρούσμα κορωνοϊού;(συναγερμός, όπως αυτός της πολιτικής προστασίας στην Ελλάδα για τις πυρκαγιές, για να καταλάβουμε).
Τι θα συμβεί όταν χτυπάνε δαιμονισμένα τα κινητά με τον συναγερμό κινδύνου;
Λέει η ιταλική κυβέρνηση πως αυτή η εφαρμογή app "προσφέρεται δωρεάν" για να καλυτερεύσει τις κοινωνικές σχέσεις κι επαφές.
Ας δούμε ένα παράδειγμα...
Μια ημέρα η εφαρμογή "Άνοσοι" σάς προειδοποιεί με το συναγερμό ότι, έχοντας έρθει σε επαφή με ένα άτομο που έχει θετικό τεστ στον κορωνοϊό (το οποίο άτομο, φυσικά, είχε την εφαρμογή για κάποιο χρονικό διάστημα), θα ήταν σκόπιμο να υποβληθείτε κι εσείς στο τεστ. Προφανώς και γιατί να το αμφισβητήσουμε, η εφαρμογή app-Άνοσοι "για λόγους προστασίας του απορρήτου προσωπικών δεδομένων" δεν σας λέει ποιος είναι ο φορέας και επομένως, στο μεταξύ, αποφασίζετε να διακόψετε τις προσωπικές σας σχέσεις με όλους όσους έχετε συναναστραφεί πρόσφατα, ή για κάποια χρονική περίοδο και, ίσως να καταγγείλετε στην αστυνομία, εάν δείτε κάποιο από τους γνωστούς σας να περιπλανιέται στο δρόμο.
Μήπως... λέμε μήπως... στην Ιταλία δεν έχουμε ένα πείραμα "Θεραπευτικής Διακυβέρνησης" μεσω "Ψυχοαστυνόμευσης" και τρόμου, αλλά ένα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ;
Σίγουρα συμβαίνει κάτι που ο απλός νους δεν μπορεί να συλλάβει και μόνον η "επιστημοσύνη" μπορεί και κατανοεί ώστε να διασώσει τους πολίτες.

Τιμούν σ' ολόκληρο τον πλανήτη τον Stefano Montanari και την Antonietta Gatti για την αποκάλυψη-ανακάλυψη πως η πρώτη επίδραση του Covid- 19 είναι η Διάχυτη Ενδοαγγειακή Πήξη και στην Ιταλία οι "σύντροφοι" των εγχώριων "Ellinika Hoaxes", που στην Ιταλία ονομάζονται "Butac", σπιλώνουν, συνωμοσιολογούν, παραπληροφορούν. Το μυστρί της λάσπης παίρνουν στην Ελλάδα οι γνωστοί επαγγελματίες-απατεώνες "Ellinika Hoaxes" [Βλέπε περισσότερα σε: Προφυλακτικά με το βελονάκι και χάρτινες μάσκες], διαστρεβλώνοντας τις επιστημονικές μελέτες σύμφωνα με τις εντολές αυτών που τους σιτίζουν, αλλά κι άλλοι εμμονικοί που επλήγησαν, τυφλώθηκαν από την "επιστημοσύνη" [Βλέπε και σε: Κορονοϊός... Ιταλία... Zangrillo: «Ο Covid δεν υπάρχει πλέον, κάποιος τρομοκρατεί τη χώρα»!].

«Χθες οι Elkann στην εφημερίδα τους με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία,
έκαναν το κομμάτι που τους αναλογεί στη συνωμοσία
που ενώνει Big Farma και Conte Hyde,
προάγοντας την εξάρτηση από τους τραπεζίτες,
την αγιοποίηση της παράνομης μετανάστευσης,
την κατάργηση Συνταγματικών δικαιωμάτων,
κατηγορώντας όποιον αντιτίθεται στους υποχρεωτικούς
εμβολιασμούς εναντίον του κορωνοϊού, πως είναι:
Συνωμοσιολόγος, Αρνητής του Ολοκαυτώματος και Κοκκινόμαυρος
(ξέχασαν το λαϊκισμό και τον εθνικοκυριαρχισμό;)
Ο John Elkanne είναι ο Πρόεδρος του εκδοτικού ομίλου GEDI
(Repubblica, La Stampa, Huffington Post, L'Esperesso,
Micromega, Radio Deejay, Radio Capital κ.α.π.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχει ο Alberto Clò,
υπάλληλος του οποίου είναι αυτός που
"ίδρυσε" τις Σαρδέλες* Δημοκρατικό Κόμμα»
Έτσι σχολιάζει την κατάσταση στην Ιταλία ο φίλος και σύντροφος Γερουσιαστής Fernando Rossi.
Ο Νάντο, για να θυμηθούμε: Ο Covid 19 δεν είναι ανεξέλεγκτη πανδημία, όπως θέλουν να πιστέψουμε...Έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα ξεκινώντας από την αντίθετη πεποίθηση, αλλά συσσωρεύοντας αμφιβολίες που γεννήθηκαν από τις αντιφάσεις, τις ψευδείς πληροφορίες, τις σιωπές και τα ψέματα υγειονομικών και πολιτικών αρχών... [Βλέπε σε: Τώρα Αμέσως Να Λογαριαστούμε... με τους πλασιέ "Big Pharma" & εμβολιαστές του "Μπιλ"!].
* Σχετικά με το "Κίνημα Σαρδέλες":
Ο «ταξικός εχθρός» των εργαζομένων έχει ονοματεπώνυμο: «αριστερά της Εποχής μας»!
Από το σφυροδρέπανο στις σαρδέλες... για την «αριστερά της Εποχής μας»!

«Η ανεξαρτησία μου, που είναι η δύναμή μου,
συνεπάγεται τη μοναξιά, που είναι η αδυναμία μου.»
Pier Paolo Pasolini

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση