GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέτσας: Ας αφήσει τους παλικαρισμούς ο κ. Τσίπρας - Ζητούνται πολιτικές απαντήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

"Εγείρονται ζητήματα και ζητούνται πολιτικές απαντήσεις" τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά...

"Εγείρονται ζητήματα και ζητούνται πολιτικές απαντήσεις" τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών μετά τις αποκαλύψεις για τις συνομιλίες Παππά - Μιωνή και τις "παρακρατικές μεθοδεύσεις επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ" όπως τις χαρακτήρισε ο ίδιος.

Ο κ. Πέτσας είπε ότι "η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στο έργο της Προανακριτικής, αλλά ζητεί πολιτικές απαντήσεις από τον κ. Τσίπρα" και σημείωσε ως προς την προτροπή του τέως Πρωθυπουργού να διευρυνθεί το κατηγορητήριο και να τον συμπεριλάβει το εξής: "Ας αφήσει τους παλικαρισμούς ο κ. Τσίπρας. Η σιωπή του διευρύνει το πολιτικό κατηγορητήριο στη συνείδηση των πολιτών". Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος υποστήριξε ακόμη "ότι μαζί με τον Νίκο Παππά επιδίδονται σε "θέατρο του παραλόγου", το οποίο "δεν πείθει, προκαλεί τους πολίτες". Ακόμη τόνισε ότι "αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρθηκε για το πραγματικό σκάνδαλο, ούτε να κάνει κάτι προς όφελος του Δημοσίου από την υπόθεση Novartis, αλλά αναλώθηκε σε προσπάθεια σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων τους" και πρόσθεσε το εξής:

"Μετά την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των Η.Π.Α. για την υπόθεση Novartis, γίνεται προφανές ότι αναδεικνύονται δύο μείζονος σημασίας ζητήματα: Πρώτον, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρθηκε για το πραγματικό σκάνδαλο, δεν προχώρησε στην τεκμηρίωσή του και δεν έκανε τίποτα για την αποζημίωση του Δημοσίου. Αντίθετα, αναλώθηκε σε μια επαίσχυντη προσπάθεια σπίλωσης πολιτικών της αντιπάλων, χωρίς κανένα στοιχείο. Δεύτερον, δικαιώνεται πλήρως ο Κυριάκος Μητσοτάκης που -από το 2018 μιλώντας στη Βουλή - υπογράμμιζε την ύπαρξη σκανδάλου και κατήγγειλε την τότε Κυβέρνηση ότι σκόπιμα στρέφεται σε λάθος κατεύθυνση και αδρανεί ως προς το πραγματικό σκάνδαλο. Σήμερα, μετά την εγκληματική αδράνεια των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνηση κινητοποιεί τον κρατικό μηχανισμό και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, προκειμένου να αξιοποιήσει κάθε πρόσφορο τρόπο αποζημίωσης του Ελληνικού Δημοσίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση