GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε γνωστό ηθοποιό - Βρέθηκε με δύο μαχαίρια πάνω του - ΦΩΤΟ

Με δύο μαχαίρια πάνω του συνελήφθη γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είδε τη ζωή του να βγαίνει εκτός ελέγχου λόγω του αλκοόλ, των ναρκωτικώ...

Με δύο μαχαίρια πάνω του συνελήφθη γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είδε τη ζωή του να βγαίνει εκτός ελέγχου λόγω του αλκοόλ, των ναρκωτικών και των ψυχολογικών προβλημάτων. Ο 49χρονος Τζέισον Ζόγκανσον, που είχε συμμετάσχει στην ταινία του 1987 "Empire State" με τον Αμερικανό αστέρα Μάρτιν Λαντό, έχει στο παθητικό του πάνω από 95 καταδίκες και είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από τρεις μήνες. Ωστόσο, οδηγήθηκε και πάλι πίσω από τα σίδερα της φυλακής αφού συνελήφθη να κραδαίνει μαχαίρι σε κάποιον στο Νιουκάστλ. Ο πρώην ηθοποιός που είχε επιβαρυνθεί ήδη με τέσσερα αδικήματα στο παρελθόν για κατοχή όπλων, ερευνήθηκε και στο σακίδιό του βρέθηκαν δύο μαχαίρια, με τους αστυνομικούς να απορρίπτουν τη δικαιολογία του ότι τις πήγαινε στη μητέρα του για χρήση στην κουζίνα.

Αναμενόταν σήμερα να οδηγηθεί στο δικαστήριο αλλά παρέμεινε στο κελί του λόγω ζητημάτων αυτοτραυματισμού. Ο δικηγόρος του δήλωσε "ένοχος" εκ μέρους του για δύο περιπτώσεις κατοχής μαχαιριού. Η αστυνομία εκλήθη τη Δευτέρα σε περιοχή του Νιουκάστλ έπειτα από αναφορές για άνδρα που κρατά μαχαίρι. "Όταν στνελήφθη, ερευνήθηκε και πάνω του βρέθηκαν ένα μεφάλο κι ένα μικρό κουζινομάχαιρα" είπε η εισαγγελέας. Ο συνήγορός του είπε ότι δεν υπήρχε ένδειξη ότι τα μαχαίρια χρησιμοποιούνταν ή μεταχειρίστηκαν σε επικίνδυνες περιπτώσεις. Κι ενώ υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι κάποιος κράδαινε ένα μαχαίρι, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ήταν αυτός". Ωστόσο, το δικαστήριο τον φυλάκισε για 40 εβδομάδες και πρέπει να πληρώσει 85 λίρες έξοδα και 156 λίρες αποζημίωση στο θύμα του, Σε συνέντευξή του το 2012 ο Χόγκανσον αποκάλυψε ότι είχε χάσει επαφή με την οικογένειά του και ζούσε στους δρόμους λόγω των προβλημάτων με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από νεαρή ηλικία και στα 13 του χρόνια τέθηκε υπό μέριμνα όταν η μητέρα του Μορίν δεν μπορούσε πια να διαχειριστεί την επιθετική συμπεριφορά του. Έγινε μέρος συμμορίας στο Έλσγουικ και συνήθιζε να ακολουθεί το πλήθος, όπως είπε και έτσι έμπλεξε. Η ευκαιρία του να αλλάξει τη ζωή του ήρθε το 1987 όταν οι παραγωγοί τον προσέλαβαν για την ταινία που είχε βάση το Λονδίνο. Αφού πέρασε από οντισιόν με άλλους 100 νεαρούς, ήταν αυτός που επελέγη. Αλλά τη στιγμή που η καριέρα του άρχισε να παίρνει τα πάνω της, ήταν η προσωπική του ζωή που διαλυόταν και τον οδήγησε σε μια ζωή γεμάτη έγκλημα.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση