GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίπολη: Κρούσμα κορονοϊού σε δομή ψυχικής υγείας - Έσπευσε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Σε άτυπη καραντίνα έχει τεθεί μία δομή ψυχικής υγείας, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Τρίπολη, μετά τον εντοπισμό θετικού ...

Σε άτυπη καραντίνα έχει τεθεί μία δομή ψυχικής υγείας, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Τρίπολη, μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορονοϊού. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναφοράς στο Ρίο. Στη δομή έχει ήδη σπεύσει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, καθώς εκεί φιλοξενούνται ακόμη 10 με 11 άτομα.

Παράλληλα, αναμένονται ανακοινώσεις από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, καθώς πριν από λίγες μέρες ο άνδρας είχε νοσηλευθεί στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου, όπου ήδη έχει ξεκινήσει ευρεία ιχνηλάτηση.

Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα στην Τρίπολη, καθώς τα προηγούμενα κρούσματα είχαν αναφερθεί από την περιοχή της Κυνουρίας. Επίσης αναμένονται τα αποτελέσματα ελέγχου σε αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος έχει παρουσιάσει συμπτώματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση