GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ: Τέλος ο Όγκνιεν Βράνιες έπειτα από απόφαση της διοίκησης

Παρελθόν από την ΑΕΚ από σήμερα ο Όγκνιεν Βράνιες έπειτα από απόφαση της διοίκησης της ομάδας. Η ΑΕΚ από τη στιγμή που είδε ότι η Άντερλ...

Παρελθόν από την ΑΕΚ από σήμερα ο Όγκνιεν Βράνιες έπειτα από απόφαση της διοίκησης της ομάδας.
Η ΑΕΚ από τη στιγμή που είδε ότι η Άντερλεχτ επιμένει στην απόφασή της να μην παρατείνει τον δανεισμό, μετέφερε στους «μοβ» ότι δεν χρειάζεται να περιμένουν ως την 1η Ιουλίου, αλλά ότι μπορούν να έχουν από τώρα πίσω τον ποδοσφαιριστή.
Επίσης ο Βράνιες έφυγε χωρίς άδεια για τη Βοσνία γιατί είχε ένα θέμα με την κόρη του. Μάλιστα ο Βόσνιος στόπερ μετέφερε στον Ίλια Ίβιτς ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω, μια συμπεριφορά που δεν μπορεί να γίνει δεκτή από την ΑΕΚ.
Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις το θέμα Βράνιες κλείνει οριστικά για την ΑΕΚ, η οποία από εδώ και πέρα θα πορευτεί μέχρι και την ολοκλήρωση της σεζόν με τους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Οικονόμου και Λάτσι για το κέντρο της άμυνας, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η αναζήτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού ενόψει της επόμενης σεζόν.
Ο Βράνιες πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν 26 συμμετοχές με την “Ένωση”, σημειώνοντας δύο γκολ και πλέον επιστρέφει για προετοιμασία στην Άντερλεχτ, όπου δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση