GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Κιμούλης: Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν θα έπαιζε στις "Άγριες Μέλισσες"

Για την καριέρα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο μίλησε στην εκπομπή "Σημείο Συνάντησης" ο Γιώργος Κιμούλης σημειώνοντα...

Για την καριέρα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο μίλησε στην εκπομπή "Σημείο Συνάντησης" ο Γιώργος Κιμούλης σημειώνοντας: "Ασυζητητί είμαι παιδί της τηλεόρασης, έχω κάνει πολλά σίριαλ. Επειδή έχω παίξει και στην ασπρόμαυρη τηλεόραση έχω κάνει τρία σίριαλ και είμαι τυχερός γιατί έπαιξα και στο πρώτο έγχρωμο σίριαλ".

Όσο για το αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση είπε: "Η τηλεόραση ιδίως και ο κινηματογράφος κουρδίζει τον άνθρωπο να βλέπει όχι τον άνθρωπο τον ίδιο αλλά το είδωλό του και έτσι αθωώνει πάρα πολλές πράξεις τους ανθρώπου. Πιστεύω περισσότερο στο θέατρο όπου ζωντανοί άνθρωποι συναντούν ζωντανούς ανθρώπους και είναι σημαντικό για εμένα, τη ζωή μου και αυτά που πιστεύω. Αν μου γινόταν μια πρόταση καλή, ναι... αρκεί να μην ήταν πρωί πρωί τα γυρίσματα" αστειεύτηκε.

Όσο για τον θα συμμετείχε στις "Άγριες Μέλισσες" επεσήμανε: "Είμαι πια πολύ μεγάλος για να παίξω στις Άγριες Μέλισσες, είσαστε ωραίοι εκεί, πολύ ωραίοι" και απευθυνόμενος στον ,Δημήτρη Γκοτσόπουλο είπε: "Κι εσύ αποδεικνύεις περισσότερο απ' όλους ότι αυτή η πίστη ότι ένας ωραίος άνθρωπος, ένας εύμορφος, σχεδόν απαγορεύεται να σκεφτεί, ζούμε σε μια χώρα που ο στοχασμός επιτρέπεται μόνο στους μη εύμορφους, εσύ αποδεικνύεις ακριβώς το αντίθετο, την ίδια στιγμή είσαι νέος άνθρωπος και όσο κι αν σε θαυμάζω είναι φυσικό και να σε ζηλεύω, θέλω να μπορούσα κάπως το χρόνο πίσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση