GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικηγόρος Μιωνή: Υπάρχουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία - ΒΙΝΤΕΟ

Στα χέρια του Σάμπυ Μιωνή υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, τα οποία προτίθεται να καταθέσει σε χρόνο που ο ίδιος θα αποφασίσει, όπως υποστή...

Στα χέρια του Σάμπυ Μιωνή υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, τα οποία προτίθεται να καταθέσει σε χρόνο που ο ίδιος θα αποφασίσει, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του επιχειρηματία Πέτρος Πανταζής, μιλώντας στον ALPHA.

"Ο κ. Μιωνής έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του και δείχνουν όλα την αλήθεια. Τα αποδεικτικά στοιχεία εμφανίζονται εκεί που πρέπει, ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν εμφανιστεί και μέλλει να εμφανιστούν θα κατατεθούν στην προανακριτική", δήλωσε ο κ. Πανταζής.

Όταν ρωτήθηκε εάν πρόκειται για νέες ηχογραφήσεις, απάντησε: "Να υποθέσετε βασίμως ότι υπάρχουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία". Δεν διευκρίνισε λοιπόν αν πρόκειται για νέο ηχητικό ντοκουμέντο ή κάτι άλλο.

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τη συνάντηση στο Μαξίμου μεταξύ του κ. Μιωνή, του κ. Παπαγγελόπουλου και του κ. Παππά, είπε: "Αφήστε μας σε μεταγενέστερο χρόνο να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις..."

Στην ερώτηση για το αν υπήρξε "παρέμβαση" στο ηχητικό που ήρθε στη δημοσιότητα, απάντησε: "Προκαλώ τον οποιονδήποτε να πάει το ηχητικό ντοκουμέντο στη ΓΑΔΑ για να ελεγχθεί. Δεν θα βρεθεί καμία κοπτοραπτική, καμία αφαίρεση, καμία συρραφή".

Επίσης ο δικηγόρος του κ. Μιωνή, ρωτήθηκε εάν είχε ζητήσει από τον κ. Παππά να μεσολαβήσει για να γίνει πρόξενος στο Ισραήλ. "Δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Όχι. Είναι πέραν κάθε λογικής. Είναι η ίδια παράλογη λογική του κ. Παππά, όταν λέει στη συνέντευξή του στο Μega ότι απευθυνόμενος στον κ. Μιωνή, έλεγε για τον ίδιο τον κ. Μιωνή ότι βγάζει 'πολλά λεφτά' μιλώντας για αυτόν στο τρίτο πρόσωπο. Είναι το ίδιο παράλογο"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση