GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ! Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου νόσησε από κορονοϊό και έκανε το πάρτι στην Θεσσαλονίκη...

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα (στη φωτογραφία με τη μητέρα της) , είναι η φοιτήτρια που...

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα (στη φωτογραφία με τη μητέρα της) , είναι η φοιτήτρια που φέρεται να διοργάνωσε κάλεσμα σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στο οποίο φέρεται να κόλλησαν κορονοϊό κάποιοι από τους προσκεκλημένους, κυρίως νέοι άνθρωποι που ανήκουν στην ελίτ της συμπρωτεύουσας. Η αποκάλυψη του θέματος έχει προκαλέσει από νωρίς σήμερα σάλο.

Όταν ξέσπασε η επιδημία, η 26χρονη κοπέλα βρισκόταν στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει Νομική στο City Law School of London, ενώ επαναπατρίστηκε προ ολίγων ημερών με έκτακτη πτήση, μέσω της γειτονικήςΒουλγαρίας, στη Σόφια, και από εκεί έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη.

Παρά την υποχρεωτική καραντίνα των 14 ημερών, την οποία όλοι όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό είναι υποχρεωμένοι να τηρούν, πόσο μάλλον από τη Βρετανία, όπου το πρόβλημα με τον ιό είναι ακόμα σοβαρό, η νεαρή φοιτήτρια λέγεται ότι όχι μόνο παραβίασε τον εγκλεισμό, αλλά έκρινε συνετό να διοργανώσει και κάλεσμα για τους φίλους της -κυρίως νέους της ελίτ της Θεσσαλονίκης- στον κήπο της εντυπωσιακής βίλας των 500 τ.μ. με πισίνα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης η οποία ανήκει στην εύπορη οικογένειά της.

Αν και η φοιτήτρια ήταν ασυμπτωματική όταν έφτασε στην Ελλάδα, στη συνέχεια εμφάνισε συμπτώματα υψηλού πυρετού και βήχα και, αφού υποβλήθηκε σε τεστ, διαγνώστηκε με COVID-19. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ενώ πλέον έχει αποθεραπευτεί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση