GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μαϊμού» γιατρός: Θεράπευε... μέχρι και τη φαλάκρα - Στο φως σκεύασμα με το ψευδώνυμο του - ΒΙΝΤΕΟ

Αυξάνονται καθημερινά οι καταγγελίες θυμάτων του «μαϊμού» γιατρού Νίκου Κοντοστάθη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ 45 ήταν οι αρχικές καταγγε...

Αυξάνονται καθημερινά οι καταγγελίες θυμάτων του «μαϊμού» γιατρού Νίκου Κοντοστάθη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ 45 ήταν οι αρχικές καταγγελίες που εμπεριέχονται στην δικογραφία. Μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών του Κοντοστάθη, έχουν γίνει 55 ακόμη. Από αυτές 33 αφορούν την Αττική και 22 την επαρχία. Πέραν από την Αττική, οι περιοχές δράσεις του ψευτογιατρού ήταν η Λάρισα, η Μαγνησία, η Λαμία και η Ρόδος.

Ο Κοντοστάθης μάλιστα φαίνεται πως πέραν από τον καρκίνο είχε επεκτείνει «τις υπηρεσίες του» εμφανιζόμενος ως γιατρός για… «πάσαν νόσο». Συγκεκριμένα, δήλωνε πως μπορούσε να αναλάβει περιστατικά με δερματολογικά, κινητικά και ορθοπεδικά προβλήματα ενώ όπως φαίνεται έδινε ακόμα και αλοιφές και βότανα για την καταπολέμηση της αντρικής φαλάκρας.

Όσον αφορά τα ορθοπεδικά προβλήματα, αίσθηση προκαλεί η δημοσιοποίηση σχετικής περίπτωση με άνδρα – θύμα του γιατρού- «μαιμού» που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, και έδωσε στον «Γιατρό Κόντο» ποσό που της τάξης των 60 χιλιάδων ευρώ για να λάβει θεραπεία και στον ένα μήνα καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Ο σύζυγος μίας γυναίκας που έχασε τη ζωή της στην Κρήτη περιγράφει στον ΣΚΑΙ τον τρόπο με τον οποίο ο 47χρονος τους έπεισε να σταματήσουν τις θεραπείες για να λάβουν τα σκευάσματά του.

"Αυτός ήρθε με μία ποδιά μία μέρα. Η γυναίκα μου ήταν χειρουργημένη στον εγκέφαλο και μας είπε να σταματήσουμε και να πάμε σπίτι μας και να του δώσουμε τη διεύθυνση να έρθει αυτός από εκεί. Να έρθει από εκεί που ήμασταν για να τις δώσει, λέει, κάποια βότανα".

Οι αρχές ακολουθούν τη διαδρομή του χρήματος, προκειμένου να εντοπίσουν εάν υπάρχουν off-shore που έβγαζε ο ψευτογιατρός το μαύρο χρήμα εκτός Ελλάδας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σκάψουν με μπουλντόζες το οικόπεδο που βρίσκεται η πολυτελής έπαυλη, -στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου- για να δουν μήπως εκεί έχει θάψει τα χρήματα, που έπαιρνε εκμεταλλευόμενος την απόγνωση.

"Άμα χρειαστεί και γίνει κάποια μετάσταση ή οτιδήποτε και ό,τι χρειαστούμε ρε παιδί μου να κλείσουμε ραντεβού στη Βοστώνη και να μας κανονίσει αυτός τακτικό χειρουργείο. Να πάμε να χειρουργηθεί με τα έξοδα φυσικά δικά μας και το αζημίωτο γι' αυτόν" αναφέρει ο σύζυγος του θύματος πως τους είχε πει.

Παράλληλα, φωτογραφία από ένα από τα... σκευάσματα που χορηγούσε στους ασθενείς τους ο ψευτογιατρός, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το μικρό μπουκαλάκι φέρει το ψευδώνυμο του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες το είχε δώσει σε έναν κανονικό γιατρό, για την αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας.

Όπως εξηγεί ο συγγενής της γυναίκας που έχασε τη ζωή της, ο "μαϊμού" γιατρός τους προσέγγισε έχοντας μαζί του άλλους ειδικευόμενους νεαρούς γιατρούς: "Αυτός ήταν με κάτι ειδικευόμενους μαζί. Αλλά πως πήρε τον φάκελο της γυναίκας μου αυτός; Μπορείτε να μου το εξηγήσετε εσείς; Με κάτι ειδικευόμενους. Και ήτανε όταν πήγα εγώ ήταν στο κρεβάτι πάνω δέκα, αυτός και άλλοι δέκα".

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή τις νέες καταγγελίες που έχουν στα χέρια τους σχετικά με τη δράση του Νίκου Κοντοστάθη, ο οποίος αντιμετωπίζει ακόμη και την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή τριών ανθρώπων, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, καταρτίζοντας μάλιστα και συγκεκριμένα ερωτηματολόγια που έστειλαν σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις.

Τη στιγμή που ο Νικόλαος Κοντοστάθης, βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος και αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικά βαρύ κατηγορητήριο, οι αρχές εξετάζουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι υπάρχει και τέταρτο θύμα, μία 35χρονη καρκινοπαθής

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση