GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Κουρμπέλη

Δεν λένε να αφήσουν σε... ησυχία τα προβλήματα τραυματισμών τον Γιώργο Δώνη, ενόψει του κυριακάτικου (21/06, 21:30) ντέρμπι με τον Ολ...

Δεν λένε να αφήσουν σε... ησυχία τα προβλήματα τραυματισμών τον Γιώργο Δώνη, ενόψει του κυριακάτικου (21/06, 21:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Πάνω που... ανακουφίστηκε στη σημερινή (Πέμπτη 18/06) προπόνηση, βλέποντας τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να ξεπερνάει την ενόχληση στους περονιαίους, είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να μπαίνει στα «πιτς», ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή, λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο δικέφαλο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, θα κάνει και αύριο (Παρασκευή 19/06) θεραπεία και λίγο πιο χαλαρό πρόγραμμα και το Σάββατο (20/06) θα δοκιμάσει να «μπει» σε φουλ ένταση.

Κι εκεί επί της ουσίας θα κριθεί η παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος έλεγε πάντως στους συμπαίκτες του, πως δεν είναι κάτι σοβαρό και θα προλάβει να είναι διαθέσιμος στο κυριακάτικο clasico.

Από εκεί και πέρα, από την προπόνηση απουσίασε και ο Πούγγουρας λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ οι Νατζ, Μπεκ, Νούνες συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός από τον Χατζηγιοβάνη, οι Γιόχανσον, Περέα έβγαλαν το πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισαν με ατομικό, με τον Σουηδό μπακ (που ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) να τα... δίνει όλα για να παίξει στο ντέρμπι.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι δεξιοτήτων και παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο με περιορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση